Анелия: Допуснах грешка във възспитанието на Ивон!

Макар само на 15 години дъщерята на поп-фолк певицата Анелия и Коко Динев вече подражава на мамините колежки. 

Ивон се гримира и облича като чалга дива, пуши наргиле и се скита по нощите с приятели.

„Докато беше във ваканция, позволявах да излиза по-често, но сега започна училище и трябва да я стягам! Отчитам като своя грешка, че бях твърде либерална с нея. Може би има нужда от по-строг контрол“,споделя Анелия.

Дори и най-верните фенове на Анелия я упрекват, че позволява такива волности на Ивон, която открай време слага тежък грим и се носи като фолк дива. На някои от снимките устните й изглеждат като ужилени от пчела, нои за щастие девойката още не е прибягнала до инжекции с хиалуронова киселина. Ефектът на напомпаните джуки постигала само с грим.

„Много момичета на тази възраст изглеждат така, защото е модерно и искат да подражават на световните звезди. Журналистите обаче се хващат за моето дете”, коментира Анелия.

Тя се определя като либерална майка, която не изпитва всеки ден отрочето си и не му виси зад гърба. Запознати издават, че Анелия и Коко са разглезили момичето си до краен предел и за нея не съществували забранени неща. Малката получавала всичко, което пожелае и успешно манипулирала родителите си, пише „Уикенд“.

Запознати споделят, че Ивон не е сред най-прилежните ученички и успехът и в последната година пострадал заради разхайтеното й поведение.

Анелия се надявала това да се промени и дори се заканила да й спре джобните, ако не носи отлични оценки в бележника.