Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Анелия със сватба през пролетта, вдига палат в Горубляне

От няколко месеца фолк певицата се е заела с уреждането на документацията за лъскавия палат в столичния квартал Горубляне. 

Но не само с недвижимо имущество си запълва времето красивата блондинка. В фолк-средите се шушука, че турски дипломат финансирал музикалните и бизнес проектите й.

Заради краха на връзките й Анелия упорито крие мъжа до себе си. След няколко години, в които сърцето й беше свободно, сега признава, че Купидон отново я поразил.

Двамата с новата си тръпка се запознали по време на нейно участие, а благодарение на връзката си с мистериозния господин уредил клипа й „Дай ми още“ да се заснеме в турския дворец Чираган палас.

За рождения ден на новия мъж в живота на Анелия, двамата си спретнали романтичен воаяж до Париж в средата на септември. Говори, се, че Анелия подготвя сватба с избраника си, a сватбените камбани ще забият през пролетта.

Въпреки всичко Анелия е категорична, че не иска да ражда второ дете, Задоволявала се с дъщеря си Ивон, която е от брака й с Коко Динев, пише „България днес“.

Анелия и 13-годишната й дъщеря Ивон
Коментари
Зареждане...