Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Анелия стяга сватба с турски дипломат!

След дългите години самота, фолк певицата Анелия  най-накрая се реши на сериозната стъпка да застане пред олтара.

Близки до певицата споделят, че младоженецът е виден турски дипломат, затова още не е ясно къде ще се състои брачната церемония.

Само преди дни певицата публикува снимка, на която е хванала буклета от сватба, на която е била гост. Повелята гласи, че тази, която хване букета ще е следващата булка.

Пайнерката упорито избягва темите за личния си живот, но от скоро не се страхува да афишира, че сърцето й е заето. Тя обаче отказва да разкрие самоличността на любимия си.

Близки разкриват, че от няколко години е интимна с виден турски дипломат, а шаферка на сватбата й ще бъде дъщеря й Ивон. Двамата се запознали на участие на Анелия в Бургас.

Заради дипломатическия му статус срещите на двамата протичали в пълна дискретност. Дипломатът задействал връзките си и помогнал видеото на клипа „Дай ми още“ да се заснеме в двореца „Чираган палас“.

Колежките на певицата не спират да злобеят и да се чудят как нашенката е платила 60 000 лева наем за палата, пише „България днес“.

И въпреки, че ще се венчае, Анелия категорично отказва да има второ дете. Не веднъж е признавала, че Ивон ще бъде детето, което най-много ще обича и не желае да става майка отново.

Коментари
Зареждане...