Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Ани Хоанг с разкритие за стрелеца от Велико Търново (СНИМКА)

Половинката на режисьора Люси Иларионов – Ани Хоанг, разкри нови подробности около стрелбата край Велико Търново.

Поп-фолк изпълнителката шокира с признанието си, че 27-годишният Атанас Мандичев е бъдещ… юрист.

Ето какво написа красивото миньонче в профила си в социалните мрежи:

Агресията на пътя е навсякъде около нас.
Ние я срещнахме …
Едно от лицата на агресията е човека който застраши не само моя живот и този на Люси,но и на всички останали участници в движението.
Същия този млад човек е бъдещ юрист. Притежаващ рег.газов пистолет,
агресия и хулиганско поведение…
Радвам се е ,че няма пострадали и сме живи и здрави вкъщи.
P.S Ако и Вие срещнете агресия на пътя СНИМАЙТЕЕЕ, нека всички видят лицето на агресията

Нещата, които се пишат, са истина – вече започна разследване по случая. Дори не знам името на човека, който ни нападна. Пътувахме към София. По пътя се случват всякакви неща. Мъжът извади пистолет и гръмна. Ние сме живи и здрави, няма щети по колата“, разказа за случая Иларионов.

Около 14.10 ч. на 13 май джипът на Люси и Ани бил изпреварен до разклона за село Балван от „Форд Фокус“.

След изпреварването, докато се прибирал обратно в лентата, водачът на автомобила внезапно метнал празна бирена бутилка по стъклото на Иларионов.

Освен това, по неговите думи, шофьорът дръзко и демонстративно отправил заплаха и стрелял по колата. 27-годишният Атанас Мандичев е задържан за 24 часа, срещу него образувано досъдебно производство за хулиганство. Причините за случилото се изясняват.
Нещата, които псе пишат, са истина – вече започна разследване по случая. Дори не знам името на човека, който ни нападна. Пътувахме към София. По пътя се случват всякакви неща. Мъжът извади пистолет и гръмна. Ние сме живи и здрави, няма щети по колата“, каза Иларионов, който във въпросния ден е пътувал с приятелката си Ани Хоанг.
„Веднага се обадихме на 112. Давахме показания около 3 или 4 часа, след това ни казаха, че можем да си тръгнем, закъсняхме ужасно много за ангажиментите си в София. Полицаите дойдоха веднага и съобщиха, че са го намерили. Разбрах, че момчето е 91-и набор, в районното беше сам, макар навсякъде да пишат, че е бил придружен от родителите си. Разбрах също, че има регистрирано оръжие на негово име. Изненада ме фактът, че учи право“, добавя режисьорът.

По думите на Люси е чиста случайност е, че не е имало жертви.

Коментари
Зареждане...