Анистън най-накрая успя да си върне Брад Пит! Анджелина се пръска от яд! (СНИМКА)

Старата любов ръжда не хваща! Дженифър Анистън и Брад Питсе събраха. Папараци изловиха влюбените гълъбчета да си разменят целувка на улицата.

Макар да не е разведен официално с Анджелина Джоли, холивудският красавец вече се е върнал при бившата си съпруга, съобщава популярното издание „Стар”, подкрепяйки твърденията си с зашеметяваща снимка на двамата.

На кадъра Анистън е прегърнала Пит и двамата си разменят страстна целувка. По данни на изданието, актьорът е започнал тайно да се среща с Джен седмица след като тя зарязала мъжа си Джъстин Теру.

За събирането на най-сладката двойка на Холивуд помогнал и близкия приятел на Пит Джорд Клуни. Когато той разбрал за краха на брака на звездата от „Приятели”, той решил, че това е най-подходящият момент бившите съпрузи да се съберат отново.

Именно Клуни организирал първата им тайна среща, която била в началото на месец март и с колата си откарал Брад Пит до дома на Анистън.

Запознати твърдят, че двамата са прекарали прекрасна вечер и са се отдали на спомени от времето, в което са били заедно. Скоро след това последвала нова среща.

Доказателства за тайните им рандевута обаче все още няма. Междувременно познат на Анджелина Джоли разкри пред HollywoodLife, че актрисата не иска да повярва, че Брад и Джен се срещат.

 

„Разкъсва се от ревност, че Пит може да обръща внимание на бившата си. Разводът бе тежък за нея, тя все още има много силни чувства към Брад”, разказва той.

Актрисата възприемала новините за връзката на бившия си мъж като предателство.

„Това е удар за нея. Тя казва, че не иска да чува за него, но не може да не следи новините на таблоидите”, отбелязва приятелят на Джоли.

Освен това стана ясно, че Анистън е поканила Джоли на вечеря, за да решат мирно назряващия конфликт. Но Анджелина отклонила предложението.

„Отчитайки всички силни чувства, които продължава да изпитва към мъжа си, не е странно, че последното, което иска да направи, е да отиде на вечеря с мис Анистън”, казва още той.