Анита Мейзер: Когато чу присъдата, майка ми умря, а баща ми го блъсна кола!

Мисис България Анита Мейзер беше два пъти призната за виновна за причиняването на смъртта на своя съпруг Николай Димов.

Окръжният съд във Варна й наложи наказание лишаване от свобода в срок от 4 години и половина и да плати кръвнина на близките на културиста в размер на 150 000 лева, а Апелативният съд измени наказанието на 3 години затвор и намали гаранцията на 100 000 лева, напомня  HotArena.

Междувременно Мейзер беше освободена по здравословни причини под парична гаранция в размер на 5 000 лева и в момента чака решението на ВКС. След излизането си от затвора Анита се покри от медиите и отказваше медийни изяви и интервюта, но сега реши да проговори пред „Шоу“.

Покрила се е, тъй като медиите са я разкостили, а щерка й Джули е наричана „дъщерята на убийцата Анита Мейзер“. Въпреки че изрично е посочила, че не желае да коментира трагичната вечер, в която бе умъртвен съпругът й, миската отсече:

Още страдам и ще продължавам да страдам до края на живота си за Николай. Той беше моята голяма любов! Никога не бих му причинила нещо лошо, защото… без него животът ми е просто празен. Мога само да кажа, че съм абсолютно невинна и не съм убийца!

Нека мине малко време и обещавам, че ще разкажа всичко за онази вечер, която разби живота ми. Освен това мисля да напиша книга, в която да опиша абсолютно всичко“.

Колкото до смяната на версиите си, Анита твърди, че е станала жертва на „един много добре скалъпен сценарий“.

Твърди, че са я „наредили“, възползвайки се от шока й. Не е имало никакъв подкуп. Слушала е какво казват полицаите и го е повтаряла като свои думи, тъй като си е мислила, че така е правилно и добавя:

Истината е само една – че бях до магазина и след като се върнах, го видях… Не е влизал никой друг, Николай е бил сам“.

Майката на Николай, и особено сестра му никога не са харесвали Мейзер и са били против връзката им.

Моля се на Бог да мога да се разбирам с тях, да бъдем семейство, да страдаме всички заедно за загубата на Ники. Защото аз освен дъщеря, само тях имам като близки хора“, отсича Анита.

Първоначално след случилото се, първата й мисъл е била да се самоубие, хвърляйки се от терасата, но се е сетила какво ще причини на дъщеря си.

След като е чула първата присъда на Окръжен съд – Варна, майката на миската е изпаднала в криза и е починалаБаща й още не може да се отърси от шока и в състояние на неадекватност, ебил блъснат от автомобил.

Анита разказва още, че както е била свикнала да живее в лукс, така в затвора й се наложило да се изхожда, с извинение, в кофа. По 15 дни не е успявала, което й отключило редица болести.

Силиконовите импланти в бюста й били за смяна и тя се моли да не се спукат, тъй като няма средства да ги поднови. Напълно разорена е и благодарение на приятели, които й носят храна, успява да преживее.

Няма пари и да изплати кръвнината, а и счита, че след като не е виновна, не трябва от нейния джоб да излиза тази сума. Колкото до „ВИП Брадър“, не са говорили с нея, а с адвокатите и е нямало как да влезе, тъй като нервната й система е съсипана.