Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Анита Мейзер: В затвора се опитаха да ме отровят, косата ми окапа! (Още подробности за затворническите неволи на миската)

Анита Мейзер, която беше осъдена на три години  и половина затвор за смъртта на мъжа си, се жалва, че й е окапала косата в пандиза заради евтина боя от 2-3 лева.

Тегобите си скандалната миска споделя в писмо до главния редактор на Life Onlive.bg и виден варненски травестит Елза Парини.

И Мейзер, като всеки осъден и тикнат в затвора, повтаря мантрата колко е невинна и как я били осъдили заради парите й. Като капак цицорестата миска се изкарва и жертва на заговор за убийство.

Обяснява как в ареста е била направен опит да бъде отровена, Без да има каквито и да е доказателства, Мейзер си позволява да хвърля кал и да обвинява почернената сестра на покойния си мъж, Николай Милена.

„Много ядове имам и ще имам с тази жена“, пише Мейзер за нея в писмото си до Парини. И допълва, че снаха й иска да очисти нея и дъщеря й.

„Мен дори си мисля, че вече се пробваха с отрова… повръщах, идва бърза помощ 2 пъти в ареста във Варна“, обяснява затворничката.

Свикнала на всякакви глезотии псевдо-красавицата отделя голямо внимание и на битовите условия зад решетките.

„Лафка, в която има неща, които никога не съм купувала, и повечето неща дори не съм ги виждала по суперите“, жалва се Мейзер.

Миската се тюхка, че най-луксозният крем в затвора е „Нивея“, който обаче бързо се изчерпвал и сега имало само „български“.

Преди време Мейзер се изтипоса и пред Венета Райкова в „Папараци“. Тя показа как в килията си Мейзер има плазмен телевизор. 

Пред камерата Анита обясни, че си прави туршия и кисело мляко. Оплака се, че надзирателите не й разрешават да си доведе котката, пише „Телеграф“.

Коментари
Зареждане...