Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Анна-Мария наруши мълчанието! Актрисата от „София ден и нощ“ проговори за връзката си със Стоте манекенки!

Едва ли има някой, който да не е чул в близките месеци, че актрисата Анна-Мария Чернева е спрягана за новата любовница на организатора на „Плеймейт на годината“ Христо Сираков.

Звездата от „София ден и нощ“ най-накрая наруши мълчанието. Участничката в конкурса „Мис Плеймейт“ отхвърли твърденията.

„Никога не съм имала каквото и да е с Христо, той е прекрасен човек, добър приятел и всичко приключва с това“, категорична е плеймейтката в интервю за „Famous VOX“ и Secret.bg, където гостува с певеца Лазар Кисьов.

По думите й на общо събиране Сираков е подхвърлил, че тя е новата му тръпка, а Анна-Мария била в небрано лозе и само се усмихнала, с което без да иска потвърдила думите му.

„Много се интересувам от астрономия, понякога звездите ми говорят. Много често превключвам от реалността и отивам на друга планета, физически съм тук, но духом съм някъде другаде“, признава си тях.

Анна-Мария стана изключително популярна след участието в поредицата „София – ден и нощ“. Тя е от малкото професионални актриси, които взеха участие в сериала.

„По сценарии трябваше да напусна, не знам дали ще се върна някога, но беше страхотно изживяване“, споделя е Анна-Мария.

В момента тя репетирала постановка в Сатиричния театър заедно с други 5 момичета. Предстои й пътуване до Рим, което било подарък от „Плеймейт на годината“.

 

Коментари
Зареждане...