Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Арабски милионер открадна Емилия от Коко Динев! Певицата влюбена до уши вече чува звън на сватбени камбани!

Арабският милионер Жорж Башур открадна фолк певицата Емилия от Коко Динев. Клюките за любовната им връзка тръгнаха още през 2011, когато певицата беше „лудо влюбена“ в Динев.

Но днес 7 години по-късно, Емилия разкри колко е влюбена в мъжа до себе си в интервю за Мон Дьо.

„Аз се смятам за щастлив човек. Освен със слабостите си, сега мисля, че животът ми е много по-хубав, отколкото беше. Вече съм човек, който може да се извинява и да благодари. Душата ми дори и да плаче, очите ми не го показват. Животът ми с една дума дотук е .. приключение.“, заяви певицата Емилия пред Мон Дьо.

„Бях много притеснителна. Скромни деца, скромни родители, знаете как е. Първоначално бях 20 лева на вечер, на участие. Първите си пари си купих касетофон – еднокасетачен. Бях много щастлива, аз не спах, аз си го изкарах“, каза Емилия.

„Баладите са моята същност. Това е моето сърце. Постоянството ме държи на върха. Много години в началото не бях особено успешна, не знам защо, но никога не се отказах“, заяви тя

. Певицата призна, че още не може да свикне с участията в 2 часа през нощта. „Предпочитам да са в 12, а не в 2. Иначе не съм толкова щастлива.“

„Много обичам семейството си и Гълъбово. Медиите освен за връзката ми с Коко, не пишат много за мен. Това много ми повлия, дълги години ме слагаха трета, пета, шеста.

Най-много ме е боляло не защото са ме слагали в някакви триъгълници, а защото човекът до мен не ме е слагал на първо място и не го е показвал. Край на отношенията ни сложиха битовизмите – отношението. Не сме се разделили заради изневяра.

Ние винаги се разминавахме – ако той ме обичаше в някой момент болезнено, то не се засичаха чувствата ни. Никога не бяхме на един бряг. Много пъти съм била оскърбена от Коко. Това е моята версия, неговата е различна“, каза Емилия.

„Аз съм предизвикала всичко, което се е случило. Вината е в мен, защото не тропнах по масата. Аз приемам вината си и сега знам, че Господ ме обича и сега изживявам нещо, което съм вярвала от малка, че ще ми се случи.

Вярвам в истинската любов. Тази песен е готова преди година и половина, но аз не исках да я пусна. Винаги трябва да имам рани, за да постигна нещо – както в живота, така и в музиката.

Сега съм в период, в който не мисля за нищо – на слънчев остров съм, само със слънчеви хора. Никога не искам да излизам от този прекрасен свят. С една дума съм влюбена, до мен има нов човек“, призна Емилия.

„Казва се Жорж Башур. Само като му произнасям името, нещо в мен започва да трепери. Той е популярен бизнесмен, занимава се със строителство. Страшно много обичам този човек. Ние сме свободни да изживеем това, което искаме. Не искам никой да не развали тази любов. Знам, че хвърлям бомба. Ние сме обсъдили това нещо, което говоря пред теб. Роднините ни и близките ни знаят, че ние сме заедно от няколко месеца. С Коко нямам отношения вече от година“, заяви певицата.

Припомняме, че и преди името на бизнесмена е свързвано с това на Емилия. Още през 2013 година различни издания твърдяха, че след пореден разрив с Динев блондинката се е хванала с „богатия арабски милионер Жорж Башур“.

Из медиите се шушукаше, че още през 2011 година певицата и богаташа са заминали за Дубай, където са изкарали една приказна ваканция. Певицата каза, че познава Жорж от много години, но чак сега вече някак го е почувствала близък и се е влюбила в него.

„От момиче съм си мечтала, че ще срещна мъжа на живота си и той ще е като него – висок, с голяма усмивка, ще бъде мил с хората около него. Той ще бъде моята сродна душа. По скалата от 1 до 10 в него съм влюбена 16“, каза тя и добави, че все пак първоначално е тръгнала с недоверие към отношенията им, но когато чувствата са искрени, се усеща.

„Той е мъж на място в истинския смисъл на думата. Това исках, следващият мъж в живота ми да бъде добър човек. Трите думи, които го описват най-добре са уравновесен, добър и голям патриот“, добави тя.

Коментари
Зареждане...