Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Българска красавица проби в Холивуд! От днес ще я гледаме в сериал по CBS!

Илиана Райковски e българска красавица, която през 2016 г. заминава за Холивуд и вече е член от AMPTP на Холивуд Юниън.

Райковски е завършила Политически науки с най-висока степен Summa Cum Laude в DePaul University.

Има втора специалност комуникации, учила е и театър, защото, според нея, този опит ще ѝ бъде полезен в бъдещата й кариера на адвокат или политик, съобщава eurochicago.com.

Тя получава стипендия към офиса на президента Барак Обама. Поради конфликт с нейното образование в Чикаго, Илиана не заминава за Вашингтон, а започва работа в офиса на сенатора Дик Дърбайн (Dick Durbin).

Илиана е с артистични качества от малка, свири на бащината цигулка от шестгодишна възраст и получава престижни награди, обича да пише, участва също в много училищни постановки и в университетски клубове.

Докато изпълнява служебните си задължения в офиса на сенатора Дик Дърбайн, тя кандидатства за адвокат, a също и за сценарист в престижния Northwestern University в Чикаго. Само двадесет и двама студенти са приети след интервю и единият от тях е Илиана Райковски.

Илиана се опитва да отложи с една година старта на обучението си, макар че в програмата на университета няма такива практики. Илиана изненадва всички с решението си и, за да реализира голямата си мечта, заминава за Холивуд.

За две години успява да намери мениджър, който е впечатлен от таланта на Ili Ray (артистичното й име) и двамата сключват договор.

Още през 2017 г. Илиана е вече на големия екран с участието си в low & Order: Special Victims Unit (ТV Series), Complicated в ролята на Britney Taylor, следват Bodied: Campus Girl#2, Penny Sucker (Short) в ролята на Tess.

Коментари
Зареждане...