Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Българският Роналдо води синът си по дискотеки! Това ли е средата за 7-годишно дете?

Приликата между Дани Златков и Кристиано Роналдо е само физическа. Докато световната звезда не дава върху четирите му деца да падне прашинка, нашенският ритнитопковец е помъкнал 7-годишния си син по дискотеките.

Читател алармира, че се натъкнал на снимки, качени в Инстаграм профила на скандалният рапър Тото, който е в компанията на приятеля си Дани и 7-годишния му си в Инстаграм профила си.

На снимките се вижда как уж отговорния баща мъкне детето си по запои в дискотеки. Това не е среда за малко дете, негодуват фенове.

Ето какво ни пише нашият читател:

„Току що се натъкнах на стори в Instagram-а на Тото, в което се вижда, че е в дискотека в Благоевград, където ще има участие по-късно тази вечер. Кадър показва, че Даниел Златков е със сина си във въпросната дискотека. Сторито е от преди час.

Според мен не е нормално толкова малко дете първо да е в дискотека (кой по дяволите го е пуснал там???), второ да е будно толкова късно и трето да има толкова безотговорни родители. Нима няма кой да алармира Агенцията за закрила на детето? “, възмущава се авторът на писмото.

Коментари
Зареждане...