Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Бърза и лесна: Бисквитена торта с цедено мляко – направо да си оближеш пръстите

В неделната вечер няма нищо по – хубаво от това да се съберем цялото семейство, да вечеряме, да прекараме малко време заедно и да разбира се да похапнем една бисквитена торта!

Бисквитената торта, която сме ви подготвили се прави лесно, става бързо и не бърка много в джоба – няма по -идеален десерт от нея!

 

Необходими продукти:

  • три пакета с обикновени бисквити
  • една кофичка цедено мляко
  • три лъжици обикновено кисело мляко
  • 250 грама сладкарска сметана
  • чаша и половина пудра захар
  • прясно мляко за напояване на бисквитите

Начин на приготвяне:

Cat Baking GIF by ELFvid - Find & Share on GIPHY

Първо трябва да си приготвим една купа, в която да разбием киселото мляко, заедно с една малка лъжичка пудра захар. С другата половин лъжица пудра захар си разбиваме течната сметана.

Трябва от нея да се получи пухкав и еднороден крем. След това смесваме двете по-горни млечни смеси заедно и ги разбъркваме много хубаво, за да се получи хомогенна маса.

Mix GIF - Find & Share on GIPHY

Започваме после да си редим тортата по обичайния и познат на всички начин. Поставяме ред напоени в прясното мляко обикновени бисквити, после слагаме ред от крема от млякото и така отново и отново.

Редим тортата си ред по ред, докато не ни свършат продуктите за нея. Трябва непременно да я завършим със слой от крема, който после си украсяваме по наше желание.

Готовата и красива торта я прибираме в хладилника, където трябва да престои поне за четири часа, за да стегне хубаво.

Make It Rain Pizza GIF - Find & Share on GIPHY

Получава се разкошен десерт, ако наредите отгоре пресни ягоди ще стане дори-по-вкусен. Може и всякакъв друг плод, разбира се. Зависи от това с какво разполагате и какво обичате да си похапвате.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

Коментари
Зареждане...