Бащата на Мегън няма да я заведе до олтара!

Томас Маркъл- бащата на Меган реши да не участва в сватбената церемония на дъщеря си и принц Хари, съобщи новинарския портал TMZ.

Причината бащата на Меган да бе иска да участва е скандалът, в центъра на който е Маркъл.

По-рано медии съобщиха, че е разрешил на фотографи да го снимат срещу заплащане. На тях се вижда как се подготвя за сватбената церемония. Маркъл разказва на журналистите, че е разрешил да бъде сниман не за пари, а за да поправи впечатленията за себе си.

Според него, през последните години папараците неведнъж са го снимали в неспретнат вид и по-специално, когато купувал бира. Той също така твърди, че неведнъж са му предлагали до 100 хиляди долара за интервю, но той винаги е отказвал.

Бащата на бъдещата булка съобщи на TIMZ, че преди шест дни е преживял сърдечен пристъп, но излязъл от болницата специално, за да присъства на церемонията. Сега той заявява, че е решил да не ходи на нея, за да не предизвика неудобни ситуации и обърквания.

В началото на май Кенсингтънският дворец съобщи, че Томас Марлкъл ще заведе дъщеря си до олтара. Сега решението се променя. Дворецът излезе с изявление, че ситуацията е „дълбоко лична“

„Това е дълбоко личен момент за г-ца Маркъл, дни преди сватбата й – пише в съобщението. – Тя и принц Хари още веднъж молят за разбиране и уважение в трудния за г-ца Маркъл период“

Кралската сватба ще се състои на 19 май, в Уиндзорския замък, като поканените гости надхвърлят  2640 човека.