Бивш любовник разкри скандални подробности за кралското семейство!

Бивш любовник на кралска особа, разпръсва някои пикантни подробности за случващото се зад вратите на двореца Кенсингтън.

38-годишният Аатиш Тайзър, който имаше 3-годишна връзка с Лейди Габриела Уиндзор в началото на века, и който е прекарал доста време с родителите й, принц и принцеса Майкъл Кент (принц Майкъл е първият братовчед на кралица Елизабет II). Ако си спомняте, принцеса Майкъл Кент е тази, която носеше расистка брошка за обяд с Меган Маркел, и по-късно се извини за това.

Принц и Принцеса Майкъл

В статия във „Vanity Fair“ (чрез The Daily Mail), Тайзър твърди, че принцеса Майкъл някога е притежавала черни овце, наречени Венера и Серена, кръстени на световноизвестните тенисисти.

Тайзър също пише за скандалния инцидент, кoгато принцеса Майкъл се обръща към група от черни посетители  в ресторант в Ню Йорк, с репликите  „да се върнат в колониите“.

Тайзър написа отговора си за предполагаемия инцидент:

– Никога не бих казала това – довери ми се по-късно тя. – Аз съм историк. Знам, че самата Америка е колония. – Беше странна смесица от несправедливост и разкаяние: „Аз вече дори не посмявам, да поискам черно кафе. Казвам: „Без мляко“.

Тайзър и Лейди Габриела

Отричайки се от расизма на принцеса Майкъл, Тайзър пише: „Бих искал да  й повярвам, но имах съмнения … Кралските особи и нацистите вървят заедно като блайндове и хайвер … всеки над определена възраст във Великобритания е поне малко расист. „

Той продължава: „Макар Принцеса Майкъл  да бе свободна от британските колониални предразсъдъци и отвъд упрека, и все пак, когато го чух, това предизвика неприятности, от желанието да шокира.“

Тайзър също твърди, че с лейди Габриела са си изкарвали доста диво  по време на своята романтика.

Източник: cosmopolitan.com