Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Бившата на Фики, Джулия новата любовница на Митко Пайнера! (ПОДРОБНОСТИ)

Фолк певицата Джулия измисли съвършения план как да натрие носа на бившия си – фолк певецът Фики, който се ожени миналата година. 

Джулия е новата фолк певица, спрягана за любовница на шефът на бившите влюбени – инж. Митко Димитров.

Повод за клюките бе и бързото популяризиране на Джулия, във фирма „Пайнер“, което бе подложено на дълги и широки дискусии. Най – предполагаемата причина за този летящ старт в кариерата й бе, че е любовница на инж. Митко Димитров.

Фики И Джулия, когато още бяха двойка

Това са пълни глупости! Г-н Димитров е напълно естествено да помага и да стои зад гърба на всеки един от фирмата, който полага усилия. Щастлива съм, че работим заедно и имам възможността да вървя нагоре“, споделя брюнетката.

Колкото за Фики, Джулия споделя, че всичко между тях е приключило отдавна, но са запазили добри отношения. Не са се засичали на концерти и по работа, но ако това се случи, няма да представлява проблем за нея.

инж. Митко Димитров

Всеки е изживял това, което е искал. Не съжалявам за тези емоции. Всеки продължава по своя път и пожелавам успех на Фики“, отсича пайнерката.

Добавя пред в. „Шоу“, че песента й „Поздрав за жена ти“, която изпълнителката е пуснала малко след раздялата й със Стораро, не е адресирана до Гюлджан.

Кадър от сватбата на фолк певеца Фики и Гюлджан

В момента Джули няма гадже и се е съсредоточила изцяло върху кариерата си.

Коментари
Зареждане...