Бившата на Слави Трифонов е неузнаваема, след като се задоми

Бившата годеница на Слави Трифонов – уволнената танцьорка от балет „Магаданс” Мартина Огнянова е неузнаваема.

След раздялата й с най-богатия ерген и шоумен у нас, липсата на луксозния живот, който й осигуряваше Дългия, се е отразила пагубно върху визията й.

От блясъка и суетата на кръшната балерина, днес няма и помен, пише в. „Уикенд“.

Мартина видимо е погрозняла, напълняла е и се е състарила с 10 години. Покрай грижите за мъжа си Николай Колев-Коко, двете им деца и общия им бизнес, варненката нямала никакво време да обърне внимание на външния си вид.

Логично, се е позанемарила доста.  Докато беше гадже на Слави, Мартина бе в топ форма и предизвикваше завист със стройната си фигура. Лъскавият празен живот на държанка на един от най-богатите и влиятелни хора в България обаче никак не й липсвал.

Днес Мартина се чувствала щастлива с боксьора Коко. Всеки път, когато познати и приятели зачекнели темата за връзката й с Трифонов, Мартина видимо се изнервяла и отрязвала любопитните въпроси с репликата: „Кой Слави?”.

После добавяла, че го е изтрила от живота си и сякаш любовта им никога не се е случвала. Днес драстично напълнялата Мартина и Коко, заради когото варненката окичи с рога Слави, въртят успешен бизнес с био козметика от Мъртво море, на която са дистрибутори.

Докато бе част от балет „Магаданс” Мартина отделяше сериозно внимание на външния си вид. След като се задоми и роди две деца, Огнянова спря да се грижи за себе си както по времето, когато танцуваше на малкия екран.

„Работих над 10 години в „Шоуто на Слави” и бях в ефир всеки делничен ден, следователно трябваше да съм с тежък телевизионен грим всеки ден. Това е голямо изпитание за всяка кожа и изисква сериозно професионално отношение и ежедневни грижи.

Моята кожа, обаче, се оказа изключително чувствителна и непонасяща никаква козметика. Имах възможността да изпробвам продукти за грижа за кожата от цял свят. Кожата ми имаше непоносимост към всички”, обяснява бившата балерина.

След като лично се убедила в качествата на био козметиката от Мъртво море, тя сама се свързала с производителите и получила правата да продава продуктите им в страната. Така Мартина успешно съчетавала майчинството си с новите бизнес начинания.

След като стана ясно, че варненката е заменила популярния водещ и милионер Трифонов с обикновено момче, мнозина не проумяваха с какво я е спечелил татуираният спортист. Освен с физиката и младостта си, Коко привлякъл Мартина най-вече с отношението си към нея.

Двамата се запознали преди четири години, когато бившата балерина се записала на бокс. Колев започвнал да я тренира и още от първия ден между тях прехвръкнали любовни искри.

Не след дълго нещата стигнали по-далеч, а измъчвана от гузна съвест, Мартина решила да зареже тренировките. Коко обаче оставил трогателно послание за нея във фейсбук и успял да я разчувства.

Така везната се наклонила завинаги в полза на боксьора. 36-годишният спортист я спечелил с благия си характер и романтична душа – нещо, което както е известно, е чуждо на Слави. Всички знаят за тежкия характер на гологлавия водещ, заради който с Мартина имали диви скандали.

„С времето човек разбира тънката разлика да държи ръка и да окове душа. И разбира, че да е в нечие легло, не означава любов. И започва да разбира, че целувките не са договори. Подаръците не са обещания.

След време разбираш, че да бъдеш с някой, поради това, че ти предлага хубаво бъдеще, означава че рано или късно ще искаш да се върнеш към своето минало”, философства романтичният Коко.

Няколко дни след романтичното му послание в интернет Мартина напуска Слави и избра да е с него. Любовта между танцьорката и учиндолеца пламнала още през 2008 г., близо 2 години след като тя е в екипа на шоуто.

По това време балерината не изпъквала нито с красота, нито с някакви специални възможности сред останалите момичета от балета. Малко по малко Мартина станала тарторка в танцувалния състав, измествайки по-старите си колежки.

Изведнъж започнала да води петзвезден начин на живот. Танцьорката запълвала свободното си време с дълги турове по моловете и почти нямало случай, в който да не се прибере с пълни торби у дома.

Шест години Мартина чакала шоуменът да се ожени за нея. Макар че говорел за брак, нежеланието му да се обвърже сериозно, накрая отблъснало танцьорката и тя потърсила щастието другаде.