Бившия на Сузанита системно я пребивал

Тийн сензацията Сузанита е била системно пребивана и тормозена от бившето си гадже Сашо Лудия. Това разкри самата тя в отговор на феновете си, които не спират да питат защо двамата са се разделили.

„Дали ми липсва? Кое да ми липсва“? Това, че ме ограничаваше? Това, че съм плакала всеки ден заради него? Това, че триеше чатове и ме лъжеше, след като знаех истината ли? Това, че ме обиждаше и ми посягаше на публични места?“, написа 15-годишната изпълнителка.

Така с риторични въпроси Сузанита се изповядва за ужасяващата лична драма, която преживява в последната година с 8 години по-големия от нея Александър Атанасов, пише ХотАрена.

Самата Сузанита не иска да навлиза в повече подробности за проблемите във връзката си с Александър. Така е посъветвана от родители и адвокати. В момента Сузанита е в чужбина.

Пред „България Днес“ баща й Орхан Мурад призна, че не е бил в течение на случващите се страшни неща в отношенията между двамата. Щом научил, веднага посъветвал Сузи да се раздели възможно най-бързо с Александър. „Няма какво повече да коментира тя. Аз не бях наясно, признавам си“, сподели изпълнителят на „Хиляди слънца“.

Оказва се, че разривът между непълнолетната изпълнителка и гарда, който сам си е лепнал прякора Сашо Лудия, започва преди година – когато скандалната изпълнителка става известна за броени часове с първия си хит „Луцифер и Буда“.

Младежът бързо се взел на сериозно, особено след като част от последователите на Сузанита се прехвърлили и към него. Така той става популярен и се превръща в жива стръв за хиляди златотърсачки, които се нареждат сред над 20 хилядите му фенове в социалните мрежи.

„Кое по-точно да ми липсва? Това, че има 20 хиляди последователи, и то хора, които го знаят от моя профил, и се помисли за голяма звезда и започна да се надува“, казва по повод раздялата им самата Сузанита.

След като става бързо известен в родния Велинград, Александър започва да се задява с всевъзможни момичета, като същевременно не позволява на гаджето си да разговаря с други мъже и ограничава излизанията й.

За скандалите между Сузанита и Александър научават дори родителите на блондинката, но не подозират, че нещата излизат извън контрол и Сашо дори си е позволявал да й посяга. Те го предупреждават няколко пъти да остави дъщеря им на мира, но Сашо лети прекалено високо и се изживява като мутра.

След като срива Сузанита психически с ужасяващи обиди, тя отключва заболявания от нерви и притеснения и получава втора киста, след което е вкарана в болница. Сузанита обвинява именно Сашо за състоянието си в публичния пост.

Семейството на певицата обмисля, след като тя се прибере в България, да подаде жалба срещу него и да поиска ограничителна заповед. Ако това се случи, Сашо Лудия може да бъде вкаран в зандана за 4 години.

Причината е, че само преди месец той се призна за виновен за меле, което започва пръв. Съдът му дава 4-годишна ефективна присъда с три години изпитателен срок.

Сега се оказва, че Сашо посяга не само на мъже, но и на непълнолетно момиче. Ако се стигне до съд, влиза директно в кауша за изтърпяване на ефективната част от вече произнесеното условно наказание.

Атанасов е осъден за това, че млати пред дискотека младеж. Боят започва пред чалга клуб във Велинград, откъдето е гардът. Пострадалият се отървава с лека телесна повреда, а Александър е обвинен за посегателството.

Служебният адвокат, който защитава Сашо, го убеждава да не протака процеса, а да се съгласи на условната присъда. Така Сашо се признава за виновен и оттегля жалбата си, с която първоначално оспорва присъдата.

Александър опроверга версията, че е със служебен защитник, защото Сузанита го е разорила. Той написа във фейсбук, че работи в погребална агенция, което по-скоро е метафора. Двамата се разделят в началото на септември, малко преди мелето, заради което го съдят.

След поредицата скандали и обиди по адрес на Сузанита Орхан Мурад забранява на дъщеря си да се среща със Сашо. Нещо повече – след мелето във Велинград таткото казва тежката си дума – щерка му повече да не припарва до Велинград.

В момента Сузанита, която е само на 15 години, замина след концерт във Франкфурт към Италия. Там родителите й имат вила, където тийнейджърката ще остане в следващите 2 месеца.

Тя твърди, че по този начин ще се опита да преодолее стреса от погромната връзка със Сашо. Явно Сузанита е зарязала и школото и е преминала на частно обучение, защото твърди, че първият й изпит е след Нова година.