Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Бившия на Малина стана клошар! Красимир Мечев рови с пръчка в контейнерите за отпадъци!

След развода с фолкдивата Малина бившият й съпруг – Красимир Мечев, стана клошар. Футболният треньор с пръчка проверява съдържанието на контейнер за отпадъци.

След раздялата с певицата, треньорът изпаднал в немилост, затова постоянно я молел за пари, издадоха от обкръжението му.

Преди време Мечев отвори сръбски ресторант в София, но бизнесът му не потръгна. Проверка на „Таблоид” установи, че фирмата му е запорирана от банка, към която Красимир има кредит.

Футболният спец живее в родната Стара Загора, но в момента е безработен. Преди тренираше детския отбор на „Берое“, но от известно време е аут от футбола. Именно липсата на пари и работа докарали бившия на Малина до кофата за боклук.

Красимир мислел, че като отвори ресторант, парите сами ще падат в кесията, но, уви, бизнес от разстояние не става, коментират аверите му. Мечев не ходел да наглежда заведението, затова кръчмето западнало съвсем.

Като спасителен вариант спортягата не спирал да иска пари назаем от приятели, дори опрял до бившата си Малина, с която обаче не са в добри отношения.

Очаквано, фолк певицата категорично го отрязала. Малина не питае топли чувства към бившия си съпруг и баща на единственото й дете. Двамата бяха женени дълги години, но бракът не бил щастлив, издават запознати.

Причината за несполуката били забежките на Красимир, които много тормозели Малина Станчева.

Звездата от Севлиево обаче нямала време за разправии, а наблегнала на кариерата, което още повече влошило семейните отношения.

За да прави напук на бившия си мъж, красавицата дори си извадила лиценз на футболен мениджър.

 Певицата искала сама да ръководи кариерата на сина си Симеон Мечев, който като баща си е футболист, вместо да разчита на Красимир. Безработният футболен треньор днес има жена до себе си – Ели, която се опитва да му помага във финансовите проблеми, но без особен успех, кахърни са аверите на Мечев.

Коментари
Зареждане...