Благой напусна Есмер! Заживя с Гери-Никол!

Благой Георгиев се нанесе при  Гери-Никол, твърди вестник „Телеграф”.  Двамата имат афера от близо месец, а от седмица Джизъса живее в луксозния дом на лолитката в скъпарски столичен квартал.

Припомняме, че Благо се раздели с руската си съпруга Есмер Омерова и се прибра в България, а слуховете твърдят, че той е оставил всичките си пари на бившата. У нас бившият футболист няма жилище, затова с желание приел поканата на Гери-Никол да делят един покрив.

Двамата обаче упорито крият връзката си от бащата певицата, който никак не бил щастлив, че дъщеря му може да има отношения с флиртаджията, който има три деца от две жени.

Спортистът бе редовен зрител на „Като две капки вода” до преди две седмици и усмихнато аплодираше младата певица. Това даде повод за слуховете, че двамата се нещо повече от добри познати.

Според близки до новата двойка Георгиев е хлътнал доста сериозно по Яката дупара още на първата му среща с нея и че я иска само за себе си. Тя пък от своя страна веднага се влюбила в бившия национал.