Блатечки: Навих се на Мария и Глория, защото имат класа за разлика от колежките си!

Вече няколко седмици най-коментираната тема е участието на актрисата Цветана Манева в клипа на Краля на поп-фолка Азис „Позна ли ме“.

Злостните коментари за новата песен на Азис не секват, не секват гласовете, включително от музикалните и актьорски среди, които наричат проекта провал, в който участва една от най-добрите ни актриси. Това не е първа подобна провокация от Азис, който включи Катето Евро в клипа към песента „Едно ми“.

В подкрепа на Цветана Манева се изправи младият актьор Дарин Ангелов.

„Долу ръцете от Цветана Манева“, зави той от страниците на „Телеграф“,  допълвайки, че самият той се е снимал в клипове на фолкпевицата Мария.

„Снимах в два клипа на Мария, но тогава още бях студент и никой не ме познаваше. Сега ако го направя, ще има негативи“, казва Дарин.

Мария може да се похвали, че освен Дарин е снимала и Асен Блатечки в свой клип „Ти позна ли ме“.

Блатечки участва и в клип на примата Глория „Крепост“. Самият Блатечки споделя, че се е навил да участва в проекти на двете певици, защото ги намира за класи над останалите.

Ивана също може да се похвали с  факта, че в нейни клипове са се снимали четирима актьори.

В култовото й парче „Като на 17“ участие взима Христо Мутафчиев, в „Миг като вечност“ изиграят Димитър Рачков и половинката му Мария Игнатова“. Малцина си спомнят, че в дебютното видео на Ивана ‚100патрона“ се снима и Дидо Мачев.

Антоний Аргиров пристана на Анелия в лентата „Предадох те. Станислав Яневски се разписва с участие в проекта на Галена „С кое право“.

Актрисата Латинка Петрова изгрява в клипа на „Аларма“, на триото Галене, Емилия и Малина. Условието й боло да няма порно.

Актьорът Ненчо Илчев също има роля в клип на Джена „Свалка 2“. Кирил Ефремов се е снимал с Малина във „Виж какво“.