Богат любовник натири Антония Петрова заради изневяра!

Мис България Антония Петрова се върна с подвита опашка при родителите си в Перник, след като богатият й любовник я заряза.

Той й бил шута от огромния си палат край София, отделно младокът притежавал и имот на пъпа на столицата, но и от там е събрал и изхвърлил багажа на блондинката.

Причината най-вероятно е изневяра от страна на миската, твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

Николай има проспериращ бизнес с климатични системи. Той е по-млад с няколко лета от Петрова, а преди нея е имал дълга, сериозна връзка, която приключила заради Тоца.

През лятото перничанката се премести в палата му, като не спираше да парадира със снимки от джакузито, двора му и скъпото шампанско, което вечер пият около камината, любуват се на водните лилии в импровизираното му езерце и се наслаждават на гледката.

Веднага след нанасянето Антония започнала да се разпорежда в дома на любимия си. За нейно съжаление това не продължи дълго и след около година той я поряза.

Николай научил, че когато отсъства по бизнес дела, Тоца щурмува нощна София и се забавлява в компанията на различни заможни господа.

Отделно тя не спирала да го изнервя като проверявала непрекъснато телефона му, компютъра му и все мрънкала, че много работел.

Преди десетина дни на младежа му писнало и й казал да напусне дома му. Тя се разревала и го помолила да остане, но той бил непреклонен.