Божана ще участва в „Кухнята на Ада“

Шеф Божана Кацарова ще участва в „Кухнята на ада“.

Кулинарка, която побърква участниците във „ВИП Брадър”, става част от екипа на Виктор Ангелов в „Хелс китчен“, пише ХотАрена.

Този сезон шеф Ангелов има възможност да избере двама помощници, които да му помагат в предаването. Божана става ководещ и асистент на шеф Ангелов във формата, издават приятели на кралицата на изомалта.

Участието на Кацарска във „ВИП Брадър” всъщност е с цел тя да бъде представена като новото лице на Нова. От телевизията били категорични, че е безкрайно неприемливо да приемат в ефира си победител от формат на конкурентна телевизия и затова я вкарали в шоуто.

За участниците Божана се превърна в новия Валентин Кулагин, изкара на показ гърдите си пред цяла България и вбеси съквартирантите си, пише „България днес”.

Според традицията в американския формат, шеф Гордън Рамзи има право да подбере двама основни готвачи — мъж и жена, а в българския формат, шеф Ангелов се спря именно на Божана за асистент и ръководител на женския тим в Къщата.

От конкурентното предаване „Мастършеф” също не подвиват крак. Поредният сезон ще бъде съсредоточен върху молекулярната кухня.

Причината за това е, че не друг, а шеф Георги Бойков, който е сред водещите специалисти в този стил на приготвяне на храната, ще задава част от задачите на състезателите.

Кулинарният магьосник познава със затворени очи над 50 различни храни само по вкуса им, а на състезание в Пловдив успя да приготви 17 ястия за 34 минути.

Затова и сега е подготвил достойни предизвикателства за участниците, които мечтаят да грабнат наградата от 100 000 лева.

А на тях ще им се наложи да покажат висш пилотаж, талант и умения да променят структурата на храните.