Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Братовчедът на кралица Елизабет II се омъжи… за мъж! (СНИМКИ)

Ето че първият кралски еднополов брак вече е факт! Братовчедът на кралица Елизабет II – Лорд Айвар Маунтбатън се се омъжи за дългогодишната си половинка Джеймс Койл. Историческото събитие се състоя през уикенда.

Церемонията била скромна и включвала тесен кръг от близки приятели и роднини в Девън. Не е потвърдено дали известните членове на кралската фамилия Кейт, Уилям, Хари и Меган са присъствали.

Сватбата съвсем не била толкова пищна, каквато подобава да бъде една кралска венчавка. Лорд Маунтбатън сподели само няколко снимки в профила си в Инстаграм вчера и сподели някои детайли:

„Най-накрая го направихме! Беше прекрасен ден, като изключим ужасното типично английско мрачно време.“, пише Айвар.

Младоженците изглеждат не само елегантни, но и много щастливи и очевидно дълго са очаквали момента, в който ще могат да узаконят необичайната си любов.

В далечното минало Маунтбатън бе женен за Пенелопе Томпсън, но през 2011 г. двамата се разделиха и останаха приятели. От съюза си имат три дъщери.

Бракът им продължи цели 17 години, а 5 лета по-късно той съобщи официално, че е хомосексуалист. Очевидно Пенелопе и Айвар наистина са запазили добри отношения, тъй като самата тя го придружила до олтара на сватбата му с Джеймс.

„Най-много искам да благодаря на трите ми превъзходни момичета, които проявиха толкова разбиране и не спряха да ме подкрепят. Без тях това никога нямаше да се случи. И разбира се, благодаря на Джеймс – той е просто перфектен!“, написа още Маунтбатън.

Братовчедът на кралицата сподели пред медиите, че не е държал да се жени втори път, но го направил заради любимия си, тъй като той никога не е минавал под венчилото. Честито на младоженците! 

Източник: woman.bg

Коментари
Зареждане...