Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Чалгата удари дъното! Изпълнители масово отменят участията си, няма кой да ги слуша

Поп-фолк жанра е на път напълно да фалира след множеството отменени участия през последните няколко седмици.

Тъй като няма как да изплатят главозамайващите хонорари на чалга дивите, собствениците на заведения са принудени да забавляват клиентите си с диджей партита и третокласни певици.

Фенове се оплакват, че само през месеците април, май и юни са пропаднали над 20 предварително обявени участия, сред които са такива на Кали, Алисия (20.06 в София), Мария(15.06 в София), Яница (22.06 в София), Ваня (21.06 в София), Емилия (04.04  и 14.05 в Пловдив).

Участие на Преслава в средата на април в Пловдив също не се състояло, а Галена пяла в столицата пред 30 човека в София.

Дори Азис не се появил в новооткрита дискотека на 14.05 в столицата поради липса на резервации. Още повече, че певец от неговия ранг не искал да пее пред аудитория от 30-40 човека. Накрая бил заменен от дебютантката Лорена, която се радвала и на мижав хонорар, само и само за да има някаква изява.

Не по-цветущо е положението и сред нашумели имена като Гери-Никол и Криско, които през месец юни обявиха участия в столицата, но така и не се състояли заради липса на резервации съответно на 14.06 и 20.06.

Снимки от участията им пък са заменени във фейсбук страниците на клубовете с фотоси на танцьорки и заблудени посетители, което потвърждава отсъствието им.

Колежката им Дара също не зарадвала чакащите в пловдивски клуб преди месец-два споделят запознати.

Дискотеките в Пловдив масово затваряли, като официална версия била техния „ремонт”.

Обобщено казано – хората вече дотолкова са се наситили на силикон и простотия, че певачки отменят участия на поразия, а състоялите се такива се провеждат пред мижава публика от има-няма 30-40 човека.

Коментари
Зареждане...