Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Черната Златка заряза мъжа си, бизнесът му западал!

Златка Димитрова се върна в Бургас при майка си след като се раздели с мъжа си Мирослав. С нея е и синът й, който е на година и три месеца.

Причина за провала на връзката на Черната Златка и мъжа й са постоянните скандали, които от месеци се вихрели в семейството. Проблемите започнали миналото лято, когато бизнесът на Миро започнал да запада, писа „Уикенд“.

 

Той се занимава с търговия с лавандула, в чиято цена миналата година имаше огромен спад, тъй като производството й рязко се увеличи.

Финансовите затруднения веднага се отразили върху отношенията в семейството. Миро вечно бил в лошо настроение, Златка пък недоволствала, защото за първи път от години й се наложило да ограничава разходите си и за това неудобство обвинявала своя благоверен.

Постепенно атмосферата в дома им станала непоносима. Двамата постоянно се карали, вечно намирали повод да се гледат накриво, често с часове не си говорели.

Този кошмар продължил цели 6 месеца, твърдят свидетели на скандалите им. През това време двойката се опитвала да реши проблемите си, но въпреки това те все повече се задълбочавали.

Накрая Златка не издържала, приготвила си багажавзела си сина и отпрашила при майка си в Бургас. Това станало към средата на януари.

Плеймейтката обявила, че предпочита да е самотна майка пред това да издържа и детето, и баща му със своите хонорари като модел.

По ирония на съдбата проблемите в семейството започват точно когато младата майка се похвали, че вече се е помирила и със свекърва си, и с бившата жена на Мирослав.

През юни миналата година Черната Златка разказа в тв интервю, че е станала приятелка с предишната половинка на мъжа си. Двете се сближили постепенно.

Първо разговаряли по телефона, после започнали да се срещат и накрая Златка дори се престрашила да й оставя детето, докато пазарува.

Златка и Миро вероятно скоро ще се съберат отново и ще направят опит за изгладят разногласията си, особено ако бизнесменът реши финансовите си проблеми.

Коментари
Зареждане...