Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Д-р Огнянова от „Откраднат живот“ замесена в страховито убийство!

Съдбата на д-р Зорница Огнанова от „Откраднат живот“ в реалния живот е не по-малко колоритна от тази на героинята ѝ в сериала, предаде „Ретро“.

Актрисата Диана Димитрова преди броени месеци се оказала замесена в страховито убийство на старец от Бургас.

В морския град екранната докторка от болница „Св. Кирил“ била по работа, поканена да играе своя авторски моноспектакъл.

В свободното време тя решила да разгледа забележителностите и поела на разходка в емблематичната Морска градина. Разхождайки се по известния там мост, се загледала в морето и забелязала човешко тяло. Първоначално си помислила, че това е водолаз, изплувал на повърхността.

И за момент си помислила дали да не се снима с него. След няколко секунди обаче погледът ѝ се избистрил и разбрала, че това е човек с риза, на видима възраст над 70 години, който е безтегловен и изглежда в безсъзнание. Въпреки шокиращата гледка, която я накарала да изпищи от ужас, все пак се окопитила и веднага се обадила на 112.

Докато разказвала какво и къде се е случило, минувачи се спирали и снимали с телефоните си трупът. Когато криминалистите пристигнали, д-р Огнянова била подложена на дълъг разпит, защото именно тя първа регистрирала убийството. Веднага след това тя се завряла в пърия бар, тъй като шокът ѝ дошъл в повече. И се напила с коктейли.

Коментари
Зареждане...