Да продадеш девствеността на 13-годишната си дъщеря в интернет

До скоро всички смятахме, че продажбите на малолетни момичета и тяхната девственост са характерни само за мургавите ни събратя, но грешим.

Оказа се, че дори в успешна и огромна страна като Русия се наблюдават ужасяващи случаи с търговия на плът. Следващият случай ще ви накара да настръхнете.

35-годишна майка от Челябинск обяви за продан девствеността на 13-годишната си дъщеря в интернет. Съвсем неизненадващ е фактът, че дамата работи като жрица на любовта и определено има опит в подобен вид пазарене.

Явно майката държи дъщеря й да наследи професията й и то от съвсем рано. „Бизнес дамата“ имала и съмишленица, нейна приятелка, която й помогнала да намери купувач и да осъществи „продажбата“.

35-годишната рускиня спазарила девствеността на дъщеря си за 1.5 милиона рубли. Не след дълго майката и приятелката й намират желаещ да обезчести 13-годишната дъщеря срещу зададената сума и си уговарят среща в ресторант в центъра на Москва, където тя да получи парите, а той – девственото момиче.

За щастие органите на реда реагират адекватно, след като са уведомени за случая и арестуват майката и съмишленичката й.

В момента 13-годишното момиче е настанено в медицинско заведение. Предполага се, че рускините, извършили жестокото престъпление, ще бъдат лишени от свобода за 10 години.

Жените не отричат вината си и дори я съобщават във видео, разпространено от Министерството на външните работи на Русия.

Но достатъчно ли е? И как е възможно майка да превръща в бизнес толкова важен момент от живота на детето си като първия му полов контакт? Цинизмът все повече превзема интернет, респективно и реалния свят.

https://www.youtube.com/watch?v=92PLAZrdGOU

Източник: woman.bg