Да сгафиш по време на анален секс…

За някои неловки ситуации по време на анален секс се досещате и сами, за други може би тепърва ще научите. Ето кои са най-честите гафове по време на анален секс и как да ги избегнете.

Ако сте една от много жени, практикуващи анален секс, навярно са ви се случвали и някои от най-честите анални секс гафове.

Не сте нито първите, нито последните, така че заключете срама си някъде извън спалнята. Но, за да не изпадате в още такива неудобни ситуации, преди да пристъпите към анален секс, отделете време за задължителна подготовка.

Част от задължителната подготовка преди анален секс е клизмата, а липсата на такава води до доста неприятен гаф, който обикновено кара жените да потънат в земята от срам, а мъжете – от погнуса.

Прекалено бързото и невнимателно изваждане на пениса може да доведе до същия секс гаф, тъй като се образува вакуум, а резултатът от него е ясен.

Друг често срещан гаф в резултат от твърде груб анален секс и липса на лубрикант е болезненото усещане не само по време, но и след това. Което пък води до необходимостта да сядате на пухена възглавничка няколко дни след аналния секс.

Други често срещани гафове в резултата от ниска култура по отношение на аналния секс са получаването на възпаления, инфекции, разкъсвания, заразяване с полово пренасяни болести.

Твърде редовното практикуване на анален секс пък може да доведе до още едно неприятно неудобство – неволно изпускане.

Източник: rozali.com