Да си направим домашно порно

Всички гледаме, харесваме и  мастурбираме на порно. А какво ще кажете за едно домашно порно, в което вие сте героите.

Много двойки превръщат домашното порно в част от любовната игра. И твърдят, че гледайки себе си в порно сюжет, усещането е неповторимо, възбудата – неописуема, а сексуалният апетит – огромен.

Снимането на гола еротична фотосесия или заснемането на домашно порно съвсем спокойно може да се причисли към множеството секс игри (суинг, аналингус, петинг и тн.), чиято единствена цел е да ви доставят удоволствие и да разнообразят сексуалния ви живот.

А, ако успеете да се отпуснете пред камерата, фактът, че ви снимат и мисълта, че се изживявате като порно актриса, могат да ви разгорещят още повече в леглото (да се отдадете на орална любов, любимото 69 , да смените няколко секс пози и места и въобще да практикувате всичко онова, от което по принцип леко ви е срам).

Разбира се, всичко е индивидуално – за някои камерата действа разкрепостяващо, а други попадат в капана на сценичната треска.

Впоследствие някои се възбуждат, гледайки се в секс сцена, други се притесняват и срамуват, защото не са перфектни, не са сексапилните, надарени и можещи актриси от порно филмите. Опитайте се да забравите поне за малко за секс комплексите си и със сигурност ще се насладите на ефекта от домашното порно.

Но преди да се впуснете в палави игрички и да влезнете едновременно в ролята на оператор и порно актриса, помислете дали може да се доверите на партньора си.

Съвсем познат е сюжетът, в който един от двамата партньори разпространява домашното порно и еротичните снимки с цел да се похвали (това е типично мъжка черта) или да си отмъсти, след евентуална раздяла.

И в двата случая сте прецакани, така че внимавайте на кого доверявате най-интимните си моменти. В противен случай нищо чудно да изпаднете в неловката ситуация, в която се озова преди време адреналинката Яна заради домашното си порно, публикувано в Интернет.

И, когато сте напълно убедени, че домашното ви порно няма да попадне в чужди ръце, създайте подходяща атмосфера за предстоящата порно сцена – подходяща светлина, секси бельо, токчета , секс играчки, лубрикант и въобще използвайте въображението си.

А, ако все пак се притеснявате от изтичане на информация и публичност на домашното ви порно, можете само да включите камерата към телевизора (без да записва), където да се наблюдавате в процеса на сексуалните ви подвизи, или пък да се обградите от огледала. 

Някои двойки се възбуждат особено силно от това да се наблюдават докато правят секс. Затова и слагат огромно огледало на тавана, на стената или гардеробът им е с огледални врати.

Ели Йорданова