Дакота Джонсън е бременна!

29-годишната Дакота Джонсън е бременна, съобщават западните медии

Вчера (8 октомври) Дакота Джонсън и приятелят й Крис Мартин са организирали парти за роднини и приятели, по време на което са обявили пола на бъдещото дете, според информация на TMZ.

Звездата от филма „50 нюанса сиво“ се среща с вокалиста на Coldplay от по-малко от година, но в последно време близки до двойката не се уморяват да повтарят, че отношенията им са много сериозни.

Ако догадките на журналистите са верни, то двойката е поканила гости на традиционно парти, по време на което в компанията на семейство и приятели се пукат балони, за да се установи какъв ще е полът на бъдещото дете.

Сред присъстващите са забелязани родителите на Дакота – Мелани Грифит и Дон Джонсън, а също и Шон Пен, Джулия Робъртс и други звездни гости.

Когато всички се събрали, сините балони полетели към небето, което „подсказва“, че Дакота ще роди син на Крис.

Засега официалният представител на Джонсън не потвърждава предположенията на журналистите. Според неговите думи тя е празнувала рождения си ден в дома на приятеля си (Дакота е родена на 4-ти октомври), а балоните са просто украса за празника.

Но, ако новината за бременността й се потвърди, то Джонсън ще стане майка за първи път, а за Мартин това ще е трето дете: музикантът има 14-годишна дъщеря Епъл и 12-годишен син Моузес от актрисата Гуинет Полтроу.

Източник: cosmopolitan.bg