Дъщерята на Анелия се загаджи с богат батко! (СНИМКА)

Щерката на бизнесмена Коко Динев и фолкаджийката Анелия – Ивон, пусна снимка в профила си с красиво момче.

Двамата изглеждат много близки и веднага се зашушука, че това е новото й гадже. Момчето се казва Николас Николов и е на 20 години.

Той живее в столицата и е от видимо заможно семейство. Софийски бръмчалки твърдят, че той е бивше гадже на певицата Дара, с която се познавали още от времето, когато е била просто ученичка от Варна.

Името му е свързвано и с най-красивата тийнейджърка в света, според известен конкурс, провел се в Тайланд- Биляна Лазарова, пише struma.com.

14-годишната Ивон скандализира преди време всички, с изцяло променената си визия, която е прави да изглежда доста по-възрастна от реалните й години.

Майка й, фолк звездата Анелия, дори я защити в редица предавания, че повечето от снимките й са направени така, че да изглежда по-възрастна, но Ивон си е обикновено дете.

Дали това е началото на една нова и красива тийнейджърска любов между наследницата на футболния бос Коко Динев и софийския мачо Николас, или просто приятелство, не се знае все още. На снимката им обаче, те демонстрират много близки отношения.