Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дебора ще съди Биг Брадър за 200 бона!

Скандалната певица, чиято разклатена психика лъсна пред цяла България в къщата на „Биг Брадър: Most Wanted”, ще търси правата си в съда.

Публичното унижение, на което певицата беше подложена от продуцентите, е оценено от адвокатите й на 200 хиляди лева, а гражданският иск може да бъде заведен още преди Коледните празници, сама се похвали брюнетката.

За по-малко от седмица в ефир фолкдивата си създаде имидж на непоправима алкохоличка, при това с вещото съдействие на риалитито. Дебора се сдоби с образ на парцалеса, който трудно може да бъде изтрит, а и продуцентите се постараха да я представят само в негативна светлина, писа „Таблоид“.

Дори водещият Ники Кънчев с неприкрито задоволство говореше за проблемите й с чашката, а прякорът й „Мис Махмурлук” за една от мисиите си беше истинска гавра с труп.

Творците зад „Брадъра“ няма как да се оправдаят с незнание, тъй като проблемите на Дебора бяха ясни още преди влизането й в Къщата. В продължение на няколко месеца е търсила и специализирана лекарска помощ.

И това със сигурност се е знаело от продуцентите. Оказва се, че драмите на Дебора не са свързани единствено със злоупотребата с алкохола, но и с опит за самоубийство, който тя е правила преди години.

Психическото състояние на мацката не е добро, това споделя и самата тя в редица свои телевизионни изяви.

Нейна близка, загрижена за здравето ѝ, разказва, че фолкпевицата е лежала в психиатрична клиника.

За да се справи с връхлетелите я паник атаки, 26-годишната видинчанка започнала да комбинира алкохола с хапчета и след опасно предозиране едва не изгубила живота си.

Според адвокатите на Дебора от предаването са се възползвали от психическата й неуравновесеност.

Законът обаче пази хората с душевни разстройства, тъй като е лесно да бъдат манипулирани и подведени. По тази причина те би трябвало да не подписват договори без разпит пред съдия.

Коментари
Зареждане...