Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дейна със скандално самопризнание за Джино от преди година. Продуцентите на Биг Брадър – бесни на Динко !

От „Биг Брадър“ бесни на Ловецът на бежанци. Ямболията не лъже за Джино!

Все е имало схеми, измами и лъжи във форматите като Биг Брадър, но този път обаче продуцентите удариха дъното. В напъните си да лансират Джино Бианкалана или Гошо Ташев, както е истинското му име, те съсипаха Динко Вълев.

А може би и точно това целяха – да го вкарат във формата, за да го представят в образ, какъвто на тях им е изгоден. Всички виждаме как Големия брат сякаш целенасочено се подиграва с ловеца на бежанци от Ямбол. Защо ли – ами политика явно… Знае ли се…

Че Динко не е особено начетен и интелигентен, е факт. Същото обаче може да се каже и за прехваления Джино, който сам си признава, че една книга не е прочел в живота си. Пък и се гордеел с това…

Въпросът тук обаче е огромната лъжа, която видяхме от екраните на телевизорите си снощи. А именно как бившата жена на Джино – Дейна Бианкалана се включва по телефона и във видеозаписи от САЩ, за да оневини екс съпруга си.

Като по сценарий с добре заучени реплики, Дейна Бианкалана изрисува ореол над главата на Джино. А стъпка в калта Динко Вълев. Тя отрече всички твърдения на ямболията и заяви, че никога не му е признавала Джино да е взимал пари от нея, камо ли да й е посягал.

Много от зрителите откровено признаха, че не вярват и да дума от устата на Дейна. Лицето на която не издава нищо през цялото време. Тя просто стои като статист и декламира – ода на похвалата за Джино.

Какво я е накарало да се обърне на 180 градуса и да запее друга песен, не е ясно. Дали заплахи – едва ли, дали общи интереси зад океана – по-вероятно, или кой знае още какво… Но това, което причиниха на Динко, в съюз с Биг Брадър, е непростимо.

Джино

А ето го и ДОКАЗАТЕЛСТВОТО – само преди една година, през месец октомври, същата тази Дейна Бианкалана дава интервю за вестник “България днес”. Интервю, което може да прочетете лично в линка по-долу и да прецените сами.

Защото такива коренно различни “показания” може да даде или човек с откровена шизофрения, или просто брутален лъжец. Каквато и да е причината за тоталната промяна в твърденията й, лошото вече е сторено.

И нищо неподозиращият Динко Вълев беше представен като измамник в очите на цяла България. Колко хонорар трябва да му платят, за да компенсират срама и унижението?!…

А ето и въпросното интервю на Дейна пред “България днес”, и каква песен пее там. 

„Джино така и не ми върна онези 20 хиляди долара, които му дадох уж назаем. Но какво може да се очаква от човек, който настояваше да вземе моята фамилия, когато се оженим? Навсякъде по цял свят жената носи името на мъжа, а той взе моята фамилия и не иска да я върне и сега, защото му звучала уникално“, подиграва се на бившия си Дейна.

Коментари
Зареждане...