Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Деси Банова чака близнаци от Плевнелиев

Деси Банова призна, че че е бременна с близнаци, а щастливецът е бившия ни президент Росен Плевнелиев.

Два месеца след новината, че синоптичката и експрезидентът са двойка, сега дойде и още една сензационна новина за двойката – те чакат потомство, съобщи „Уикенд“.

При това бебета им ще са не едно, а две. Самата метеороложка се похвалила преди няколко дни пред хора от приятелския си антураж, че е ходила на преглед с ултразвук и той показал, че носи в утробата си близнаци.

Зародишът в корема на Деси явно е отскоро, тъй като на нея все още не й личи, че е трудна. Самата синоптичка много се радвала, че ще има две дечица от любимия си, но същевременно била доста притеснена за фигурата си.

От свои приятелки тя знаела, че бременните с близнаци дами карат по-тежко месеците преди раждането и наедряват драстично.

Убедена съм, че Росен ще ме обича дори да заприличам на слоница”, самоуспокоявала се тя.

Още когато връзката й с президента стана публично известна, Банова обяви, че иска деца от новия си мъж. Според запознати тогава тя вече е била заченала от бившия държавен глава, но на този етап не желаела да оповестява това.

Новината, че звездна двойка №1 на 2017 г. ще се сдобие с общи наследници обяснява защо Плевнелиев и изгората му са толкова щастливи напоследък.

Навсякъде, където се появят заедно, двамата сияят като ученички, усетили за пръв път любовните трепети. Причината за тийнейджърското им и на моменти неадекватно поведение е именно радостта им от бременността.

Коментари
Зареждане...