Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Деси Банова отново на работа !

Бившата синоптична и сегашна възлюбена на бившия президент Росен Плевнелиев-Деси Банова, ще продължи своята кариера като водеща на прогнозата за времето.

„Истории на успеха с Деси Банова“ ще покаже, че у нас има много знаещи и можещи хора, които успяват да се реализират и да постигнат много повече от това, за което са мечтали, съобщиха от Нова телевизия.

„Вече имах възможността да се запозная с някои от тези хора, които са били извън България, почерпили са опит отвън, но са се завърнали, мотивирани да успяват не другаде, а в България.

Аз съм изключително щастлива и развълнувана от новото начинание и се надявам, показвайки тези достойни примери, да вдъхна малко повече увереност на всички българи. Убедена съм, че ако все повече млади хора се завърнат в страната ни, България ще стане още по-хубаво място“, споделя Деси Банова.

След 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето и след международното признание за репортажите и документалните си филми за климатичните промени, Деси Банова започва нов етап в професионалното си развитие.

Всеки петък в новата си рубрика тя ще запознава зрителите с млади, креативни, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи и то именно тук, в родината ни.

Първият гост в  „Истории на успеха с Деси Банова“ е Александър Рангелов.

Той е само на 33 години, но в автобиографията му вече фигурират множество престижни отличия, най-ценното от които е награда за иновации, лично връчена му от Илън Мъск. Той прави чудеса от семейната компания и вече може да се похвали с експорт на седем континента.

Около Деси Банова се вдигна шум в последните месеци, след като стана ясно, че тя има връзка с президента Росен Плевнелиев.

Коментари
Зареждане...