Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Деси Банова пазена от НСО! Синоптичката се вози в бронирана кола!

Деси Банова е зорко пазена от НСО. От както е с Плевленлиев, 38-годишната блондинка се ползва с купища привилегии, сред които да пътува с бронирана лимузина и да разчита на държавна охрана.

Преди няколко дни двойката бе забелязана от фотографи на излизане от сградата на Нова телевизия. Двамата току-що бяха дали първото си съвместно интервю – в предаването „На кафе”.

Здрав като канара телохранител съпровождаше влюбените. Гардът не изпускаше от поглед Плевнелиев и се движеше плътно зад него, а най-отзад в образувалата се „индианска нишка” крачеше Деси.

Когато тримата стигнаха до луксозното президентско ауди, Росен изкавалерства на красавицата си, отваряйки й лично задната врата на колата. А след като Деси се настани удобно в купето, бившият държавен глава заобиколи автомобила откъм багажника и се качи от другата страна.

После шофьорът даде газ и лимузината пое към баровския жилищен комплекс „Резиденшъл Парк София”. Там в двуетажната къща на Плевнелиев е любовното гнездо на най-актуалната ни звездна двойка.

Романтичната връзка на експрезидента излезе на бял свят преди около месец.

Най-напред Росен съобщи, че се е развел със съпругата си Юлияна, а седмица по-късно Деси гостува на Гала и обяви в ефир, че е скъсала с бащата на 6-годишната си щерка – Ивайло Граховски, и че има нов мъж в живота си.

Скоро след това пък „Уикенд” пръв от всички български вестници разкри, кой точно е мъжът, завладял сърцето на синоптичката.

Чудно е защо от всички тв предавания Плевнелиев избра да проговори за любовта си с Деси точно в „На кафе”.

Та шоуто на Гала е меко казано клюкарско – там всеки ден се бистрят изцепките на съквартирантите от „Биг Брадър” и други светски персони. Не отива някак си на един президент, пък макар и бивш, да се изявява на подобна сцена.

В предобедния блок на Нова Росен и изгората му разказаха за първата си среща – в Ню Йорк, на форум на ООН. Споделиха и как започнала връзката им в края на лятото, а разкриха и плановете за общото си бъдеще.

Коментари
Зареждане...