Деси Банова подкрепи бившата на Плевнелиев

Деси Банова, която е третата поред съпруга на експрезидента Росен Плевнелиев,  направи дипломатичен жест към бившата му жена.

Синоптичката заяви в интервю за ЕВА, че подкрепя решението на Юлиана Плевнелиева да не участва в публичните ангажименти на Президента по време на неговия мандат.

“Юлиана вероятно е искала да предпази децата си. Виждам сега, че синовете им нямат това негативно влияние на публичността”, казва Деси, която в момента очаква дете от Плевнелиев. Бившата синоптичка споделя още, че желанието да сключат брак и да имат общо дете е била негова.

“Неговите приятели се учудиха, когато съобщи, че ще се жени. Посъветваха го да живее заедно с мен, да си направим дете, но защо ще се женим не разбираха. Той обаче вярва в брака. За него той е ценност, семейството. И мен това ме привлече.”

Деси разкрива и че преди да се влюби в Росен Плевнелиев е била решена да няма второ дете. Загубата на един от тримата сина на Президента преди няколко години обаче е породила у него желание отново да стане баща.

“Аз нямах време да мисля дали ще ми е трудно, как ще се справя. Готова съм всичко да направя за този човек. Дадох си сметка, че само нов живот може да запълни празнотата от този, който си е отишъл.”

Четете цялото интервю в броя на ЕВА за месец юли.

Източник: missbloom.bg