Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Деси Слава удари 90 кила! Певицата трепери, че не може да се върне на сцената! (СНИМКИ)

Фолк-певицата Деси Слава на ръба на нервната криза. След като забременя с Борис, певицата качила ударните 90 килограма.

Но не само от женска суета е посърнала русата фолк дива. Деси се притеснявала, че няма да успее да свали излишните килограми и няма да може да се завърне на сцената триумфално, както колежката й Галена.

Деси не искала да се появява пред феновете си в сегашните си килограми, за да не дава поводи за критика, както преди година направи колежката й Емилия.

Тя вече преглеждала списъци с диети и смятала съвсем скоро да мине на строг хранителен режим.

Излишните килограми на изпълнителката изпъкват още повече на фона на колежките й, които бяха поканени на партито по случай раждането на малкия Борис.

Сред тях бяха сексапилната Галена, която също роди наскоро, но никой не би могъл да го допусне от външния й вид, и Елена Паришева.

Последната бе плътно придружена от половинката си Ивелин Попов, заради когото се отказа от музикалната си кариера.

Съдейки по подаръците, родителите искат още от сега детето им да свиква с лукса, писа „Уикенд“.

Благодаря ти, Гале! ?❤️

A post shared by ?Desi Slava? (@desislavaofficial) on

Един от най-оригиналните дарове, които малкият Борис получи на първото си парти, беше от колегата на майка си – Джордан. Певецът бе поръчал специално за случая биберон със златна дръжка, на която е изписано името на детето.

Не е ясно как майката ще го стерилизира, за да го пъха в устата на бебето, но със сигурност ще внимава да се не го изгуби, шегуват се фенове на Деси Слава.

Подаръкът се стори толкова интересен на родата, че таткото – младият Благой Найденов, изказа специални благодарности на музиканта.

Коментари
Зареждане...