Диляна Попова и Асен Блатечки отново заживяха заедно

Диляна Попова не може да се отърве от сянката на актьора, който я заряза с новороденото им бебе, за да се върне при законната си съпруга.

На есен Борил Блатечки ще навърши 4 годинки. От известно време очарователното момченце редовно се появява в профилите на майка си из социалните мрежи.

Почти под всяка снимка се намира някой, който да открие между Борил и именития му татко голяма прилика, каквато безспорно е налице.

Без изобщо да се замислят дали подобни реплики няма да натъжат Диляна, познати и непознати нонстоп ѝ напомнят, че сладурът Борил е одрал кожата на Блатечки и с всеки изминал ден все повече заприличва на него. Някои дори са толкова несъобразителни, че директно подхвърлят:

„Имаш у дома си един малък Асен Блатечки“.

Макар никога да не отвори лоша дума за бащата на сина си, не е тайна, че красавицата трудно преглътна решението на актьора синът му да расте само с един родител.

Въпреки това обаче като едно мъжко момиче продължи по пътя си сама и днес всички в обкръжението ѝ са категорични, че макар и без силно рамо до себе си, Диляна е перфектната майка за своя син.

Все пак и Блатечки се включва в грижите за своето умалено копие. Но остави Попова самотна майка, за да запази семейството си с режисьорката Катерина Горанова, от която има пораснала дъщеря.