Димитър Рачков е толкова бесен на Мария. Не иска да я поглежда, а за прошка да не говорим

Напук на слуховете, че правят опити да се съберат отново, Димитър Рачков и Мария Игнатова не могат да се гледат.

Комикът категорично отказва да приеме обратно в живота си покаялата се бивша половинка и не може да й прости унижението, на което бе подложен. Рачков категорично не иска да я вижда и е поставил ултиматум там, където е той, крака на невярната Мария да не стъпва.

След раздялата си с Митко, блондинката не ходи на светско парти, на което присътва актьора. За да няма излишни драми, екипът на „Господари на ефира” така правел графика с водещите, че двамата да не се засичат заедно на екран

На служебните купони те предварително проучвали дали ще присъства другия и избягвали да се засичат в едно и също заведение.

Заклетата купонджийка не се появи на парти миналата седмица, което вдигна съпругата на Маги Халваджиян Кремена. Тя отпразнува рожден ден на заведението, на което е собственик.

На купона се събраха всичките й приятели и близки, както и служители на фирмата на клана Халваджиян.

Традиционно на тези тържества Мария е в центъра на веселбата, защото е сред най-близките приятелки на Кремена от 6 години. Изненадващо сред героите на вечерта бе Димитър Рачков, който пък не е по шумните купони и рядко е гост на подобни прояви.

Макар че дълго баламосваха медиите, че са заедно, истината за края на връзката им лъсна на рождения ден на шефа им Магърдич Халваджиян през февруари миналата година.

Тогава на партито се появи само Игнатова, но не сама, а с цирковия артист Енчо Керязов. Рачков пък изобщо не стъпил в заведението. Скоро след това Мария се изнесе от дома на Димитър в Панчарево и заживя в къщата на майка си в „Драгалевци”.

През пролетта на афтърпартито на имитаторското шоу „Като две капки вода” Рачков отново се появи без Игнатова. Никой от колегите им обаче не посмял да го попита къде е блондинката, защото вече всички били наясно с финала на отношенията им.

Актьорът се стараел да се държи и да не му личи много-много колко страда за дългогодишната си половинка. Рожденият ден на Кремена Халваджиян през юли пък бе уважено от Мария, а Митко не дойде на него, за да не се засичат.

Месец след това двамата официално оповестиха раздялата си, макар че дълго време преди това живееха разделени.

Уви, ситуацията имаше неприятен развой за Игнатова. Красавицата си бе постаила за цел да разведе акробата Енчо Керязов, с когото кръшкаше на Рачков, но той така и не се реши да изостави съпругата си.

В крайна сметка, след 8-месечна тайна връзка, двамата сложиха край на отношенията си преди Коледа. Това тотално съсипа Мария, която според мълвата теши мъката си в алкохол.