Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Димитър Рачков пребит от брат си! Комикът крие синини с дебел пласт фон дьо тен!

Петър, чийто батко е комикът Димитър Рачков, бе закопчан преди дни в апартамента си в бургаския квартал „Възраждане”.

И този път причината е – притежание на синтетична дрога. Ченгетата нахлуха в дома му по предварително подаден им сигнал и откриха наркотика в женско яке, писа „Уикенд“.

Звездата на „Капките” и „Господарите” е бесен на брат си не само заради новата му издънка пред властите, но и заради стълкновението си с него в средата на април.

Митко научил от свои източници, че Петър пак се е замесил в престъпни схеми и отишъл в Бургас да го вразумява, да го моли да престане да петни фамилията. Вместо да се покае, пияният и дрогиран Рачков-младши обаче се изсмял и му казал да не му се меси в живота.

Разговорът на двамата родственици прераснал в лют скандал, който завършил с размяна на яки братски крошета. При физическия сблъсък повече пострадал шоуменът.

Димитър получил синина и оток под лявото око. На патакламата присъствала и майка на братята, която се чудела как да ги усмирява. Изплашени от крясъците и шумотевицата съседи пък извикали полиция.

Травмата на комика се оказала голямо изпитание за гримьорите на „Като две капки вода”.

Спецовете по макиажа трябвало да употребят голямо количество пудра, за да замаскират синките по лицето на водещия за поредното издание на шоуто.

На творческия състав водещият разкрил, че с брат му са си разменили удари.

Днес Митко е категоричен, че е крайно време Петър да влезе в затвора и че няма да си мръдне пръста да му помага.

В момента Петър отново е на свобода. Той бе пуснат от ченгетата още същия ден, в който беше закопчан. Пред криминалистите рецидивистът се оправдал, че якето, в което е открита синтетичната дрога, не е негово, а на гостувала му дама.

При претърсването на жилището на Рачков-младши, полицаите се натъкнали и на буркан със съмнително прахообразно вещество.

Това е хранителна добавка на основата на билки, каквито използва майка ми”, обяснил арестантът.

 Следователите конфискували буркана и дали съдържанието му за изследване в столична лаборатория на МВР.

Резултатите от анализа тепърва ще покажат дали Петър е казал истината или се е опитал да преметне полицията. Ако е излъгал, грозят го големи неприятности.

Коментари
Зареждане...