Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Димитър Рачков стартира собствено шоу! Комикът ще се изявява на голямата сцена!

Димитър Рачков и Зуека като ТАТУ в "Като две капки вода"

Комикът Димитър Рачков стартира свое шоу. Актьорът, който забавлява публиката със скечове и вицове от малкия екран, вече ще се изявява и на театрална сцена.

Най-новите инициативи на актьора са идеята за авторски моноспектакъл, който ще носи името „Забраненото шоу на Рачков”. Той обаче няма да се играе на малкия екран, а на голяма сцена, пише „Телеграф”.

През последните години Рачков се изявяваше предимно в телевизията и сериозно загърби изявите си в театъра.

Димитър Рачков и Зуека като Елица и Стунджи в „Като две капки вода“

Неведнъж той е признавал, че сцената му липсва, но не му остава време, тъй като е много натоварен покрай участията си в различни телевизионни предавания, пише ХотАрена.

Сега актьорът има отново възможност да се изяви и то на театрална сцена. По време на постановката, в рамките на 100 минути, актьорът ще забавлява публиката със скечове от типа на „Лъжат ли ни рекламите”, „Какво се случва зад кулисите на новините”,”Какво работи продуцентът?”, „Имат ли край сапунените сериали?”.

Димитър Рачков и Зуека като ТАТУ в „Като две капки вода“

Все пак актьорът няма да е съвсем сам. Той ще си партнира с лица от публиката, които ще кани на сцената.

Самият Рачков осъзнава колко е трудно подобно предизвикателство, но въпреки това е решил да предприеме тази стъпка. Първите му изяви ще бъдат на 28 и 29 март от 19 часа във Фестивалния и конгресен център във Варна.

Коментари
Зареждане...