Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Динко доказа с чат, че Дейна му е била любовница, а Джино я е пребивал и завлякъл с пари! (СНИМКИ)

Скандалът продължава с пълна сила и след края на „Биг Брадър. Динко не възнамерява грам да отстъпва от спора с Джино.

В студиото на „На кафе“ той показа чат, в който Дейна признава думите на ловеца на бежанци. Блондинът от Ямбол продължи да твърди, че Бианкалана е посягал на бившата си жена и й дължи пари.

Според него показаният чат е между Дейна и журналистка, където американката признава, всичко.

„Да, аз с Дейна съм бил интимен около година. Нещата обаче приключиха. Тя искаше да живеем заедно, а аз не бях готов затова. Според мен затова ме е намразила и сега не иска да ме вижда“, сподели Вълев.

Гала и останалите коментатори в студиото обаче се зачудиха как жена може да презира толкова мъж, който не иска да живее с нея, а да се обяснява в любов на друг, който я е пребивал и ограбвал.

Динко реши да не навлиза още в темата, а пак подхвана Джино:

„Той не може да изпъкне иначе с нищо – седи сгушен с бастуна. Може да подари едно цвете, да сготви манджа, това е той“, заяви Вълев.

Гала упрекна Динко за това, че е посегнал на бившата си. Това обаче грам не трогна ловеца на бежанци. Според него това е нещо нормално, понеже въпросната дама му изневерила и то с по-възрастен мъж.

Вълев дори не остави на водещата да се доизкаже, а започна да й крещи. В последствие се секна сам и се извини, че повишава тон.

„Повишавай ми, колкото искаш, няма проблем, говорим си. Не може обаче да се държиш така към момичето и да посягаш“, заяви водещата, но до консенсус не се стигна.

Коментари
Зареждане...