Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Динко и Дебора се хванаха за гушите за 5 бона! (ВИДЕО)

5 бона скараха Ловеца на бежанци Динко и певицата Дебора.

Динко дал пари на Дебора да запише песента „Луд си по мен“, но с условието и той да е  във видеото, пише в. „Телеграф“.

„Бяхме се събрали на голямата маса в Биг Брадър, говорихме си и пийвахме. Тогава Дебора каза, че няма кой да й помогне финансово, а иска да пусне нова песен. Аз обещах да й дам пари.

След края на риалити шоуто тя ме потърси. Попита ме дали си държа на обещанието й аз й обясних, че няма да се отметна от моите думи. Дадох парите, а после дори не ми се обади да каже „Благодаря“, споделя Господин Вълев – Динко пред LoveStyle.

„Първо – даде пари за песента, но няма такова нещо, че не съм му се отблагодарила за жеста. Второ – той искаше да участва в клипа и го включих. Отгоре на всичко искаше да говори някакви негови си лафове, които всъщност вкарахме в песента.

След като парчето излезе, той започна да прави скандали – как е изглеждал във видеото, защо има надписи, а не е звучал. Обясних му, че няма как гласът му да звучи, защото не се връзва с концепцията на песента“, каза Дебора пред вестника.

„Подчертавам, че той не е финансирал клипа, а е платил само и единствено песента, клипа съм си го платила лично с мои средства, той не е дал и стотинка. Не знам какъв е проблемът на Динко, но нонстоп ми пише, че съм неблагодарница.

Според мен се е озлобил от факта, че аз имах участие миналата седмица в Сливен, а той имаше рожден ден. Разсърди ми се, защото Ямбол е близо, а не съм го уважила“, твърди още Дебора.

Коментари
Зареждане...