Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Диона разкри какво са скрили продуцентите на Големия Брат от нас

Хип-хоп изпълнителката Диона никак не съжалява, че е отпаднала рано-рано от „ВИП Брадър“.

Причина за това е, че са излъчени само онези моменти, в които тя е била ядосана и агресивна, без да ни покажат и причините, породили тези емоции у нея, пише HotArena.

Той цял ден ходеше след мен и ме дразнеше, а аз в края на деня е нормално да не издържам и да избухна. Не съм доволна от това, че моите съквартиранти изляха гнева си върху мен. Видяхме как всички те се държат много по-лошо с Кулагин от мен“, отсича младата певица пред в-к „Труд

При отпадането си тя даде щит на Ричард. И до днес не съжалява:

Избрах Ричард, защото той беше точно като мен. Съквартирантите го изкарват най-глупавия, най-простия и т.н. Да, наистина той не е много интелигентен и образован, но мога да кажа, че е с много добро сърце и винаги се раздаваше за мисиите. Когато аз бях удобна мишена, така той стана жертва на мъжете. Той заслужава да стигне по-напред в играта много повече от други съквартиранти“.

Диона обясни, че е била доста близка с Мира Добрева и Ваня Костова, но това не е излъчено. Никъде не са дали и това, че певицата е ходила една седмица без грим и без екстеншъни, за да спаси Папи Ханс от мисията да си отреже косата. Не са показали колко много е пеела и танцувала.

Денислава твърди, че през цялото време е говорила за своя приятел, че й липсва и за това колко много го обича, но и това е останало непоказано на зрителите. Колкото до това дали са заедно с гаджето й, заедно са.

Любимата й българска звезда е 100 кила – на него иска да прилича в музикално отношение. От световните величия обожава Ники Минаж – „любимият ми изпълнител от горе до долу и искам да бъда като нея някой ден“, отсича рапърката.

Диона е категорична, че няма друга „конкурентка“, която да се занимава само с рапиране. Затова често я сравняват с мъже.

Според Диона в поп-фолка би й било по-лесно да се котира, тъй като притежава визуалните качества и защото е млада. Обаче не обича лесното и предпочита да бъде първата в дадена сфера, а не да е една от многото.

Коментари
Зареждане...