Днешен хороскоп за 9 май

Сряда вещае да бъде един изключително приятен и спокоен ден. Бъдете ведри и дружелюбни и избягвайте пререкания.

Дневен хороскоп ОВЕН 
Не се поддавайте на нервност
Очаква ви спокоен ден и едва ли ще имате причини за недоволство на работното място. Благодатен ден характерен с шанс за изразителен успех в сферата ангажирала вниманието ви. Нервността е засилена у мнозина от Овните, а единственият ви шанс да се спасите от нея е да се съпротивите твърдо. Ако сте категорични ще успеете, а сряда ще ви радва със желаната сполука.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Противоречия
Препоръчително е днес да се занимавате само с онова, което влиза в конкретните ви задължения, а да не се заемате с нещо странично. В общи линии сряда е характерен с надеждни влияния за Телците, но от въздействието им биха се възползвали онези представители на зодията,които са в състояние да преодолеят здравословната си недостатъчност през деня, или противоречия по въпроси, засягащи теми в делата и бизнеса.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Не си създавайте проблеми
Настройте се позитивно към всички и на вече към онези, които ви носят добри послания. Хитруването при Близнаците е ярка характерна черта в начина им на мислене, но често се уличат в словесна еквилибристика, и се получава така, че вместо да постигнат целта си, биват разкрити, че не са честни. Действате ли така вкъщи или в обществото, проблемите са гарантирани.

Дневен хороскоп РАК
Хубав ден, но не участвайте в конфликти
С известно притеснение ще следите развитието на важен за вас въпрос, но не губете присъствие на духа си, паниката няма да ви помогне. Сряда е особено благоприятна за Раците, които ще действат в деловите среди за наемане на работа или за изкачване в кариерата. Проблематични за всички Раци са контактите в обществените среди, защото са застрашени от остри противоречия, които лесно ще се превърнат в конфликти.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Внимавайте! Застрашени сте от кавги
Бъдете търпеливи и работете, като разчитате най-вече на себе си, така най-добре ще свършите онова, което е важно за вас. Хубава и благоприятна е сряда, но е видно, че преобладаващата част от Лъвовете не са в добро настроение и са готови във всеки следващ момент да се конфронтират с някого, при което кавгата е неизбежна.

Дневен хороскоп ДЕВА
Конфликтите ще ви причинят неприятности
Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. От гледна точка на осъществени цели, сряда е ползотворна за Девите, или поне за онази част от вас, която ще се насочи към делови ангажименти. Представителите на зодията се делят на две категории по отношение на вътрешната си стабилност. Едни са уравновесени, но други не.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Избягвайте противоречията
Бъдете премерени в риска днес, не се поддавайте на авантюри и на импулсни желания. Не прибързвайте. Освен пълноценна за реализиране на делови цели и финансови нмерения, сряда е плодотворна за осъществяване на лични цели. Късметът ви е изразителен и ще ви върви във всичко, но само ако избягвате и кавги. Поддадете ли се на изкушението да се „сдърпате” с някого, ще е трудно.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Не се подавайте на провокации
Денят се очертава като доста натоварен и изпълнен с перипетии в професионален план. Късметът в сряда е характерно явление за Скорпионите, но едновременно с тази комфортна подробност, възникват нестабилни обстоятелства, засягащи предино контактите в близките среди, и целите свързани с обществото.  Не се подавайте на провокаци.  Ще ви извадят от равновесие.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Не влизайте в противоречия
Последната дума при решаването на съществуващ проблем ще бъде ваша. Добрата характеристика за сряда е, че сте облагодетелствани от късмета, а негативната е, че влизайки в противоречия лесно може да проиграете предимството си. При действащите обстоятелства едва ли е разумно да пропилявате шанса си чрез кавти и ненужни противоречия в обществото.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Освободете се от лошото настроение
Не взимайте генерални решения по проблем от лично естество. Преобладаващата част от Козирозите са пленници на лошото настроение, а това е сигурен белег, че предстоят кавги и конфликти. Въпросните сблъсъци са характерни в контактите от делови тип, и тези засягащи финансовите взаимоотношения, а за някои в срещите с близки или приятели.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Не позволявайте разрастването на конфликти
Запазете добрия тон в общуването и най-вече в семейството си. В средите на бизнеса и деловите сфери, се очертава явна конфронтация за мнозина от зодията. Овладейте своевременно конфликта, защото разрастването му ще е много бързо, и със сигурност ще нанесе вреди за реализация на целите ви, или трайни такива във взаимоотношенията с някой

Дневен хороскоп РИБИ 
Действайте в позитивен стил
Обстоятелствата за някои от вас се променят доста бързо и трябва да действате при голямо напрежение. Много добър ден за усърдните от знака! И при вас обаче не липсва високо напрежение, което може да предизвика неприятности. У преобладаващата част от родените в зодията, водещо начало през този ден е агресивността, а демонстрацията й едва ли ще бъде трудност за някой от вас.