Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 1 януари 2018г.

Честита нова 2018г.

Денят трябва да отдадете изцяло на себе си и приятни емоции с близки и приятели. Ако имате възможност, избягвайте натоварените ангажименти.

ОВЕН
Ведро настроение
Изживяванията на някой, скъп на сърцето ви човек, ще станат и ваши. Силно емоционален ден, изпълнен наситен с приятни изживявания. Понеделник ще е и леко нервен за онези Овни, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Отправилите се към контакти да са по-сдържани, за да избегнат кавгите.

ТЕЛЕЦ 
Не допускайте грешки
Настроението ви днес е великолепно. Великодушието, което проявявате радва хората около вас. Първия ден от новата година за Телците няма да е лишен от възможности за реализация, но напрежението в делови среди през този ден ще е значително. Не бива да допускате изостряне на взаимоотношенията. Възникне ли такова, следващите ви усилия за постигане на целите са обречени на провал.

БЛИЗНАЦИ
Благоприятни емоции
Не се поддавайте на разколебаване, ако никой има намерение да ви разубеждава от идеите ви. За Близнаците годината започва с възможност за много добъри постижения в интересуващата ги сфера или сфери, но и при вас опасността от остри спорове и конфликти е ясно подчертана, което красноречиво акцентира върху необходимостта от себевладеене. Поддържайте гъвкавите взаимоотношения.

РАК
Пред промяна
Прями и откровени, ще изисквате същото и от другите в името на общите ви интереси и съжителство. Ако Раците не са следват правилата при реализацията на намеренията си и прибързват, рискуват да попаднат в променливи условия, които ще са твърде неудобни. Това се отнася за конкретните стремежи през този ден. В по-широк план е сигурно, че навлизате в етап за промени и следва да сте внимателни.

ЛЪВ
Сполучливи действия
Пристъпвате към поредното си предизвикателство с отворено сърце и отговорно поведение. Разправията с лични ангажименти, няма да доведе до нищо добро именно днес. Всеки ангажимент чието осъществяване е съмнително по различни причини, или с делови задачи свързани с риск и непочтеност, ще ви създаде доста неприятности тъй, че се ориентирайте към подобни изпълнения.

ДЕВА
Леки тревоги
Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Избягвайте всякакви делови ангажименти днес, ако не искате да си докарате нерви и тревоги. Тук говорим както за професионалните изпълнители, така и за бизнесмените. Предстоят промени, засягащи позициите на човек, който ви помага и подкрепя. Възможно е мнозина да останат неприятно изненадани.

ВЕЗНИ
Запазете спокойствие
Днес си кажете, че и вие сте човек, имащ нужда от почивка и повече удоволствия. За голяма част от представителите на зодия Везните денят ще е наситен на нерви и раздразнения, защото се налага да чакат нечие решение за нещо – най вероятно от  делови порядък, което ще се забави. Заредете се с търпение и ако се забави до вечерта не бързайте да го научете сега. Запазете въпроса си за утрешния ден.

СКОРПИОН
Обичайте всички около себе си
Партньорът ви очаква от вас повече динамика и близост в интимните отношения. Днешния ден няма да бъде от най-бляскъвите за представителите на зодия Скорпион. Ангажираните със задачи от делово естество, макар и с не особено желание, ще успеят да реализират целите, което никак не е лошо. Проблемите са по-скоро лични и поддържат негативно настроение у мнозина.

СТРЕЛЕЦ
Чувство за справедливост
Твърдо решени сте днес да свършите всичко,с което не сте успели да се справите през изминалия ден. Въпреки лекото напрежение което ще ви следва днес, денят няма да е много лош като цяло. Състоянието на някои от знака е продиктувано от проблеми, с разрешаването на които ще е възможно да се справите още днес. В други случаи причините са разпространяването на клюки по ваш адрес от врагове и противници.

КОЗИРОГ
Действайте с размах
На някои от вас им предстои кратко и вълнуващо пътешествие в покрайнините на града или дори извън него. Действате ли стратегически днес, може да подредите сериозно преоритетите си за цялата нова година. И понеделник е един от тези дни. Ясно подчертава, че нямате ли такава готовност е по-добре да не се заемате с важни дела и въпроси. Повечето от зодията са изнервени, а в такива случаи си допускат груби грешки.

ВОДОЛЕЙ

Предстоят емоции

Настроението ви е чудесно днес, изключително инициативни и подвижни сте. През първия ден на новата година, Водолеите може да изпитват лека тревога. Причината е, че мнозина от зодията са напълно убедени, че им предстоят социални промени, а за момента не е ясно как ще се разгърнат те. Успокойте се и не берете грижи. Промени ще има – така е, но ще ви устроят.

РИБИ
Ориентирайте се към промяна
Планирали сте много задачи за днес, за това не губете време в излишни обяснения. За голяма част от представителите на зодия Риби се отнася твърдението, че са предначертали реализацията на дадена делова цел за този ден, но ако става дума да практически ангажимент не е уместно да се заемате. Ще последват много нерви и напразни усилия. С далеч по-добри възможности ще се полз-вате при осъществяване на контакти в обществото.

Коментари
Зареждане...