Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 10 декември

Неделя ще ви даде възможност да се подготвите добре за предстоящия делови период. Доверете се на себе си, но не подценявайте рисковите ситуации. Именно така ще се справите оптимално добре!

 

ОВЕН
Напрегнат, но успешен ден

Неделя подчертава, че ще възникнат остри противоречия във взаимоотношенията ви с някой от околните, с партньори, или в обществения сектор, които трудно ще овладеете. Очертават се хубави възможности за реализация на лични цели и за поемане на нови делови задачи или нова работа. Други ще се съсредоточат върху домашните си и професионални задължения, влагайки и повече енергия, заради очакванията си.

ТЕЛЕЦ
Сполука

Успешен ден за осъществяване на целите, добро решаване на проблеми, но и коварни ситуации в деловите среди, от които не е трудно да се освободите ако сте по-наблюдателни и предпазливи. В личен план ще започнат промени, които ще продължат няколко месеца. Финансова сполука. Обвързването ви със служебни ангажименти и тяхното изпълнение ще отнеме по-голямата част от деня ви.

БЛИЗНАЦИ
Материален успех

В служебен план и по въпроси от материално естество, Близнаците ще регистрират успех през този ден. Във взаимоотношенията си околните е хубаво да избягвате конфронтирането, защото евентуалното изостряне ще се превърне в истински повод за продължително и тежко противодействие. Ако се чувствате притеснени и имате съмнения е по-добре да ги запазите за себе си, за да не сгрешите.

РАК
Добри постижения

Хубав ден, разкриващ чудесни възможности за печалби и материален успех. В делово отношение се очертава силно напрежение, чиито източник ще са противоречията и несъгласията. Внимавайте! Възможно е да настъпян усложнения, които не днес а по-късно, ще прераснат в проблеми. В тази връзка ще инициирате срещи и други полезни занимания, които могат да ви помогнат. И така ще бъде, но не бива да правите компромиси със съвестта си.

ЛЪВ
Сполучлива реализация

Неделя е сполучлива за осъществяване на лични и на делови цели, но носи и предупреждение за честност. Не си позволявайте да го пристъпите, защото силно ще си навредите. Скоро Слънцето ще навлезе в Козирог и ще последват тежки моменти, които сега сте в състояние да предотвратите. Ще имате повече успехи, ако подсилите синхрона в действията ви с колеги и партньори, общите задачи ще ви направят по-заинтересовани и акуратни.

ДЕВА
Избягвайте служебните конфликти

В службата възникват неприятни ситуации, които носят голямо напрежение. Действайте така, че да балансирате ситуацията. През този ден ще постигнете много добри резултати в контактите и при провеждането на преговори или при осъществяване на пътувания с материални цели. Ако не правите компромиси със съвестта си нещата ви ще се подреждат така, както си ги представяте.

ВЕЗНИ
Материална сполука

Превъзходните възможности на Везните за реализиране на служебните задачи и за осъществяване на финансовите и материалните си цели са ярко подчертани, но вътрешно мнозина ще останат неудовлетворени от деня поради конфликти с околните. Последните често са породени от клюки и кавги. Всичко това ще ви доближи до очакваните резултати.

СКОРПИОН
Силно плодотворен ден

Денят ня Скорпионите е доста сполучлив за реализация на лични цели, за сполука в любовна и за парични печалби, но същото може да се каже за провеждане на преговори и за осъществяване на сделки. В службата избягвайте конфликтите. Предстои ви нова служба или допълнителна реализация. Казаното се случва, заради което трябва да сте внимателни и по-овладени.

СТРЕЛЕЦ
Успешен, но и напрегнат ден

Ярко раздвижен ден, със значителни дадености за финансов и делови успех, но и с изразителна нервност. Владейте се и не влизайте в спорове. И на вас ви предстоят промени, които в повечето случаи кореспондират професионалния живот. За мнозина не е изключена смяна на работата. Казаното днес има особен енергиен заряд и способността да се случва.

КОЗИРОГ
Действайте мобилизирано

Козирозите разполагат с добър късмет през този ден, който ще подкрепи реализацията на личните ви цели, засилва шанса ви за разрешаване на спорни въпроси с партньори и със съдружници в бизнеса. Налице е известна нестабилност или отказ от активни действия. Редно е да се мобилизирате. Коректното ви отношение към колегите ще ги спечели на ваша страна.

ВОДОЛЕЙ
Хубави  възможности, но не изпускайте нервите

Неделя разкрива много добри възможности за Водолеите, които са се насочили към реализацията на желана цел. Сега най-важното за вас е да овладеете стабилно нервността си, и да не се превръщате в арбитри на нечии спорове. Денят е печеливш, а за мнозина и силно емоционален в любовен план. Отношенията ви с колегите ще са спорни и често ще изпитвате желание да се доказвате.

РИБИ
Избягвайте паричните спорове

Благоприятен и сполучлива, неделя предоставя много добри възможности за осъществяване на стара цел, или на въпрос, по който вече действате усилено.Стабилността ви е изразителна, но днес избягвайте споровете по финансови въпроси, защото ще последствията ще са доста неприятни. Това ще ви успокои и направи по-уверени по пътя на реализацията им.

Коментари
Зареждане...