Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 10 февруари

Следвайте собствените си стремежи и едва ли ще има къде да сбъркате през този ден. От вас зависи цялостното ви поведение, за това опитайте да се контролриате умело.

Дневен хороскоп за 10 февруари: ОВЕН - Добри условия за успех, БЛИЗНАЦИ - На прага на нов период

ОВЕН
Добри условия за успех
Много от идеите ви заслужават реализация, но очевидно не сте достатъчно последователни и целеустремени. Всичко започнато през днешния ден ще ви се отдава с лекота и ще го приключите навреме. Събота е благоприятна за реализацията на личните и деловите ви цели, но всички от зодията следва да са достатъчно активни, защото макар и прилично сполучлив, денят не е от най-успешните.

ТЕЛЕЦ

Преговорен успех
Не пренебрегвайте вътрешните си усещания. Денят е изключително подходящ за планиране и начало на нови идеи, професионални и творчески проекти, за пътуване и развлечения. Този делник ще доста напрегнат за Телците. Взаимоотношенията в деловите среди не са на достатъчно качествено ниво, а това в много случаи се изразява под формата на задкулисни действия, подли удари и съзнателно издигнати пречки от ваши противници.

БЛИЗНАЦИ
На прага на нов период
Не изпускайте шанса, който ви се дава сега. Съсредоточете се и покажете най-доброто от себе си. Благоприятната енергетика на деня ще ви стимулира да се преборите с вътрешните си колебания и покажете готовността си за активни действия и сътрудничество. Условията за осъществяване на вашите материални  цели са много добри, което без резерви може да се каже и за личните.

РАК
Професионален и личен успех
Каквито и сътресения да изпитвате във връзка с работата и личните си дела ще почувствате тласък на сили и вдъхновение. През днешния съзидателен ден насочете енергията си към важните за вас неща. Събота ще е успешна за осъществяване на намеренията в личен план, а това е валидно и за служебните ви цели. Не е препоръчително да провеждате делови  контакти с някого, засягащи въпрос за съвместна бъдеща работа.

ЛЪВ
Делова сполука
Много от вас ще продължат работата си по бизнес-проекти, усвояването на средства не е лека задача и вие най-добре го знаете. Насочените ви усилия към мирни и щастливи събития ще са ползотворни и ще се чувствате доволни от добре свършената си работа. Остротата при Лъвовете е изразителна през този ден, и вероятно мнозина са склонни да я демонстрират, но не е за предпочитане, дори и да се оформят подобни ситуации.

ДЕВА 
Негативно настроение
Срещайки разбиране в работата и в личните ви дела, ще работите за реализация на добрите си намерения. Проявеното ви разбиране към проблемите на околните ще благоприятства желани развръзки, които ще удовлетворяват и вас. Новата професионална седмица не започва оптимистично за Девите, което при повечето от знака се дължи на лични проблеми.

ВЕЗНИ
Засилвайте активността си
Този ден за повечето от вас е свързан с предприемане на нови инициативи и правене на планове за осъществяване на съответните идеи. Много от вас ще се занимават с въпроси, свързани с финансите и семейството. Повишената интензивност в лично и делово отношение е видна през този ден в изявата на Везните, но това все още не се схваща от мнозина като надежден белег за гладко движещи се задачи.

СКОРПИОН
Пазете се от измами
Старателно свършената до тук работа ще ви осигури добри позиции и възнаграждение, ако такива са стремежите ви. Изпълнени сте с желание да се разнообразите, сами или с приятели. Благоприятен ден за делови постижения и за реализация на лични цели, но много рисков за финансови ангажименти и сделки.

СТРЕЛЕЦ
Пазете се от лъжи
С намерение сте да се справите с всичките задачи, които сте планирали. Щадете нервите си и придавайте повече значение на духовността в живота си, има какво да направите. Характерното за Стрелците през целия седмичен период е, че разполагат с добър късмет, което ги облекчава до известна степен в реализацията на цели и задачи, но по отношение на предпазливостта – особено днес,следва да сте особено бдителни.

КОЗИРОГ
Изострете вниманието си
Доброто ви настроение и лекота, с която общувате ще ви носят предимство. Денят е изключително удачен за нови проекти, начинания и срещи.  Ако представителите на предните два знака следва да се пазят от лъжи, които биха предизвикали финансови проблеми, при вас подобно развитие може да обхване по-значителен материален периметър.

ВОДОЛЕЙ
Не спекулирайте
Обзети сте от мисли за промяна и твърдо сте решили да ги реализирате. Денят е подходящ за планиране и начало на нови занимания, за бизнес, професионално и духовно развитие. Събота е много благоприятна за реализация на лични и делови цели и ви предоставя добър късмет. Благоприятните възможности надделяват през този ден, но ще възникне и провокация, която може да ви съблазни да спекулирате за нещо.

РИБИ 
Овладейте нервността
Усмихнете се на утрото и започнете с делата, които планирате за днес. С каквото се захванете и планирате днес, ще има положителен отзвук към настоящите ви и бъдещи дела. Вашият шанс за успех никак не е слаб, и при условие, че разчитате на собствени възможности и активност – сполуката със сигурност ще зарадва. Другият тежък момент през деня се свързан с нервността.

Коментари
Зареждане...