Новините Online
Новини, клюки, скандали и информация за света на известни и не толкова известни хора

Дневен хороскоп за 11 февруари

Неделният ден носи със себе си късметлийска вълна. Не мислите ли, че е крайно време да се спуснете по гребена й ?

Възползвайте се от всяка възможност, бъдете дръзки и борбени !

Дневен хороскоп за неделя 11 февруари: Овен-Не влизайте в кавги, Стрелец-Възниква напрежение, но сте късметлии

ОВЕН
Не влизайте в кавги

Непредвидими причини ще внесат объркване в програмата ви днес. Денят притежава силна енергия, за това е препоръчително да сте внимателни в работата си и най-вече при боравене с остри и режещи предмети. Днес може да си говори за наличието на добър късмет при Овните, но ако не сте сдържани и не владеете емоциите си, едва ли ще имате шанса да се възползвате от него.

ТЕЛЕЦ
Не допускайте конфликти

Имате чудесни идеи, но като че ли не срещате очакваното разбиране. През днешния ден е необходима предпазливост и внимание във всички дела. Като всеки обикновен ден неделя предоставя условия за реализация на целите, но издига и прегради. Характеристиките за успех са много силни, и ще натежат във ваша полза, но възникват и остри кавги, които не бива разрастват, защото раждат негативизъм, и изместват плоскостта на успеха.

БЛИЗНАЦИ
Стабилизирайте позициите си

Усещането за собствената ви значимост е преобладаващо в отношенията ви с околните. През днешния ден бъдете активни и се постарайте да свършите всичко, което започвате, като не рискувате излишно и сте премерени в думите си. Принципните възможности за Близнаците са благоприятни, а шансът ви да се възползвате от тях се свежда до работата по укрепването на позициите ви.

РАК
Мобилизирайте се за целите си

Чудесен ден за онези от вас, които се занимават с някакъв вид творческа дейност. Изпълнете се с добри мисли, бъдете активни и ще се справите с всичко, което предвиждате, и за което сте подготвени. Добрият подход за реализацията на дневните цели е ясен – мобилизация и отговорност. Решите ли да хитрувате, за да си спестите време и усилия – нищо добро няма да се получи.

ЛЪВ
Силно напрежение и кавги

В открит разговор ще изчистите съмненията и изгладите недоразуменията между вас и партньора ви. Работата ще ви носи доволство и очакваните резултати, ако сте обективни в преценките си и не омаловажавате ничии труд. Неприятен ден, свързан с конфликти в службата, началото на които в повечето случаи ще поставите вие. Тук има и други разновидности на неразбирателство, свързани с преговори и подписване на споразумения.

ДЕВА
Много нерви и кавги

Излъчващи ведрина и добро настроение, ще благоприятствате развитията около себе си. Изпълнени сте с енергия и с повишени очаквания ще работите върху новите начинания и проекти, но бъдете предпазливи и внимателни във всичко. Този ден ще е много напрегнат за Девите. Шансът ви за успех е доста силен, и може би ще реализирате на мисленото, но ще има много остри кавги, и не е изключено нервите на някои от зодията да не издържат.

ВЕЗНИ
Силни неприятности

Ще се почувствате защитени, ако сами се погрижите за интересите си, каквото и да ви струва това. Изпълнени сте с добри мисли и настроение, които ви насърчават да търсите различни възможности за изява на уменията си. Много лош ден, през който се очертават ярки трудности за Везните. Моментната ситуация не е плод на събития от днес или от вчерашния ден.

СКОРПИОН
Тежък ден

Погрижете се за себе си и за собствените си нужди. И вие сте човек с такива, не ги пренебрегвайте. Възползвайте се от добрата енергетика и повишената си работоспособност, бъдете смели в мечтите си, но също така предпазливи и внимателни. Конфликти в професионалната среда, финансови неприятности и лъжи от страна на административни служители са характерни за доста Скорпиони днес.

СТРЕЛЕЦ
Възниква напрежение, но сте късметлии

Ще ви се наложи да се ангажирате с не малко задачи и с това ще предизвикате не скрития интерес на много хора. През днешния позитивен и съзидателен ден ще ви се открият добри възможности да разкриете повече от уменията си и да подобрите финансите си. Проблеми във взаймоотношения ще притеснят и мнозина от Стрелците, но вие сте облагодетелствани от гледна точка на работещ късмет, и чудесно ще се справите с делата.

КОЗИРОГ
Владейте емоционалната си мощ

Мерете думите си, рискувате да засегнете чувствата на близък човек, оставайки неразбрани. С работата върху нова задача, дейност или изява ще поставите успешно начало на силен професионален и личен период в живота си. Негативните влияния, характерни за повечето зодии през този ден, не отминават и представителите на Козирог. Ако владеете емоциите си ще си спестите кавги с някой от околните.

ВОДОЛЕЙ
Действайте честно

Чувствайки се в добра форма, ще дадете предимство на стремежа си да получите по-скоро това, което желаете. Днес по никакъв начин не позволявайте на емоциите да влияят върху отношението и работата върху новите ви идеи и проекти. За част от Водолеите е сигурно, че може да се окажат физически неразположени, и няма да имат възможност да действат по делата си.

РИБИ
Необходимо е повече търпение

Не пренебрегвайте човека, от когото сте зависими в една или друга степен. В творческите ви планове и идеи ще имате мотивация и сили да ги приключите в срок и по начин, който ще ви носи удовлетворение. Нервен ден с много добри възможности да реализирате делова цел, включително и нещо ново, но за някои от стремежите ви се очертават и изразителни пречки от различно естество.

Коментари
Зареждане...